Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe energie in Haagse gay scene met Soulheaven

gepubliceerd door , op
Soulheaven
14 juli 2012
Op zoek naar nieuwe energie, onverwachte combinaties en verrassende acts? Soulheaven, de toonaangevende gay/mix party van 2012! De sfeerbepalende doelgroep van Soulheaven is 'roze' en ze verwelkomen een ieder met de juiste attitude!

Voel de spanning van een nieuw en onbekend feest, de ontlading van gevestigde dj's en de vonk van nieuwe muzikale talenten. Ervaar de gewaagde mix van muziek, publiek en live optredens. Soulheaven vindt plaats op zaterdag 18 augustus in strandpaviljoen De Staat in Den Haag. Meer informatie is te vinden op www.soulheaven.nl

Line up:
21.00 Shelouettes (Live)
21.30 Micky Kieboom (Live)
22.00 dj Dean (Soulmusic)
23.00 BLØSSØM & I am Feroche (Grooves & house classics mix)
00.30 Miss T (Latin tunes, dance classics mix)
01.30 Phunky Cookie (90-ties, deephouse)

De vonk:
Shelouettes
Dit duo bestaat uit twee talentvolle muzikanten. Warme en oprechte muziek. Zij spelen eigen geschreven nummers zowel Nederlands als Engelstalig. Een intiem optreden met interactie en aandacht voor het publiek.

Micky Kieboom
Deze dame werkt aan haar nieuwe album en zal haar nummers ten gehore brengen op Soulheaven. Micky Kieboom stond eerder dit jaar op diverse festivals. Haar stem en gitaarspel zijn een ware traktatie voor het publiek. Het is slechts een kwestie van tijd tot haar doorbraak plaatsvindt.

De ontlading:
De dj's ken je van o.a. Paard, Trashchique, Discostick, 7152 strandfeest, Zij aan Zij feest en The Hague Pride.

Komt zien, komt dansen!
Kaarten zijn in de voorverkoop €6,50 (ex fee) via www.soulheaven.nl. Aan de deur €10.

Winnen!

1 opmerking