Partyflock
 
­ Nederland

Dimitri & Adam Port met support van Makam in AIR

gepubliceerd door , op
Op 17 augustus is hij weer terug in AIR, de koning van de lange sets: Dimitri. Niemand minder dan Adam Port die inmiddels een aantal monsterhits heeft uitgebracht op het label Keinemusik staat hem bij. De avond wordt geopend door de getalenteerde Amsterdammer Makam en zal dus in het teken staan van gevoelige baslijnen en muziek die raakt, niets meer en zeker niets minder!

De muziekcarrière van Dimitri is als een encyclopedie, een house encyclopedie welteverstaan. Na 23 jaar draaien mag je hem gerust een veteraan noemen. Dimitri staat bekend om de emoties en het gevoel dat hij legt in zijn muziek en om zijn uitzonderlijke mix kwaliteiten. Het gaat om de muziek, om de mensen en de chemie hier tussen. Niemand anders ziet er zo comfortabel en vertrouwd uit achter de decks als Dimitri. Hij weet en voelt wat hij doet, niet alleen achter de draaitafels, maar ook wanneer hij produceert.

AIR kan vol trots zeggen dat Adam Port voor het eerst in een grote club in Amsterdam staat. De Duitse Adam Port was in eerste instantie een groot hip hop fan. Hij haalde zijn muziek overal vandaan; Detroit, Chicago, New York en Berlijn. Toen hij in aanraking kwam met draaitafels ontstond zijn liefde voor vinyl en zo ook zijn liefde voor techno en house. Zijn stijl is geraffineerd en uniek, dit komt door de invloeden van andere genres. Deze producties worden onder andere uitgebracht onder het inmiddels befaamde label Keinemusik.

Dimitri en Adam Port worden deze avond ook bijgestaan door Makam. Makam is een van de grotere namen in Amsterdam, maar in het buitenland is hij ook lekker bezig. Hij heeft onlangs een track uitgebracht via Dekmantel 'What ya doin'' en een nieuwe EP op Sushitech. Deze drie mannen gaan op 17 augustus laten horen waar goede housemuziek om draait, dus komt dat horen!

1 opmerking

Ik dacht dat ie gast allang gestopt was.