Partyflock
 
­ Nederland

Diynamic Showcase bij Naturel

gepubliceerd door , op
Zaterdag 11 augustus is het dan weer zover! Het succesvolle Duitse team Diynamic Music komt terug naar Beachclub Naturel te Scheveningen. De vorige editie was onvergetelijk en dit jaar belooft het een nog groter succes te worden. Waar vorig jaar de helden van Diynamic nog een tour door Brazilië maakte verblijven ze dit jaar voornamelijk op het eiland Ibiza. Hier zullen zij elke donderdag resident zijn bij Club Sankeys tijdens de Diynamic Neon Nights.

Het Diynamic Label, afkomstig uit Hamburg, bestaat uit onder andere: David August, Solomun, HOSH, Stimming en Kollektiv Turmstrasse. Diynamic Music staat bekend om hun rustige frisse deep house muziek. De swingende en melodieuze deep house past perfect bij de locatie Naturel. De gehele avond wordt opgevuld door Solomun, David August en HOSH die heel de avond B2B zullen gaan draaien.

Vorig jaar was Diynamic als een van de eerst bij Naturel en deze nacht was echt onvergetelijk. Met meerdere sitdowns en een publiek dat helemaal uit hun dak ging. Zie hier beelden van vorig jaar:



Diynamic Music is zes jaar geleden opgericht door Solomun. En is nu al een groot succes over heel de wereld. Het label waar nu al meer dan 50 platen zijn uitgebracht van verschillende grote artiesten zijn o.a.: Stimming, Solomun, David August, dj Phono, HOSH, Karmon, Kollektiv Turmstrasse en Adriatique.

David August
De 21 jarige David August is geboren in Hamburg en is op 5 jarige leeftijd gedwongen om op piano les te gaan. Der maten de jaren groeiden, groeide zijn kwaliteiten met hem mee. David August is nu alweer 3 jaar actief bij Diynamic Music, zijn debuut album met Diynamic Music is in het voorjaar van 2012 uitgebracht. Zijn producties worden nu al door de grotere artiesten gedraaid en gepromoot. Zijn tracks 'Hamburg is for Lovers' & 'Moving Day' zijn meer weg te denken uit de Diynamic avonden.

Solomun
Miaden Solomun, oprichter van Diynamic Music is afkomstig van Kroatië en woont nu in Hamburg. Solomun is een geboren talent in de muziekwereld, met zijn moderne twist heeft hij de house muziek op een andere level gebracht. Zijn vele releases op labels als: Compost, Get Physical, Phil E, Buzzin Fly, Dessous maken deze dj/producer speciaal. Zijn hit 'Something we all adore' was een waar succes.
Solomun is niet alleen producer en dj, maar heeft ook een eigen radio show, is club eigenaar in Hamburg, organisator en natuurlijk label eigenaar 'Diynamic Music'. Zijn drukke leven waar optreden een dagelijks ding is geworden, zorgt ervoor dat zijn tour-schema over heel de wereld gaat. Wij zijn daarom extra blij dat die deze hele avond erbij kan zijn.

HOSH
Holger Behn, beter bekend als HOSH. startte zijn producerende cariere vijf jaar geleden met het project Motion 040 samen met Jay Pauli. Met releases op Get Physical, Paloma, Force Sense and Word en sounds als Wizkidz / Waskidz en remixen op labels als Pias Plusquam werd HOSH. bekend. In 2005 besloot HOSH. zich meer te richten op zijn solo carrière. De basis werd al snel gelegd bij het label Stil for Sein van Oliver Koletzki. Later in 2005 ging HOSH. samenwerken met Solomun en Adriano Trolio, die op het punt stonden het label Diynamic op te richten.
In februari bracht hij de track 'High' (with NTFO feat. Malonda) uit waarmee hij veel respect heeft verdient. Niet alleen zijn track High maar ook zijn andere tracks worden veel gedraaid door onder andere dj's zoals dj T, Karotte, Martin Landsky, Kiki, Tiger Stripes, Oliver Koletzki, Dan Berkson, Benno Blome en Sebo K. om maar een te noemen paar te noemen. HOSH. heeft ook tijdens de Whoosah Beachclub winter editie gedraaid. Kijk hier naar zijn uur durende set met beeld: