Partyflock
 
­ Nederland

Lickerz de Luxe
1001 Harem Nights

gepubliceerd door , op
Lickerz de Luxe
3 juli 2012
FeestLickerz de Luxe · 1001 Harem Nights
Datumvrijdag 5 oktober 2012
WinactieLickerz de Luxe actiegesloten
LocatieSin City
Wil je ontsnappen... genieten... iets nieuws en betoverend ervaren...Hou dan 5 oktober vast! Event Lounges nieuwste en meest sexy women only event komt eraan en dat mag je niet aan je voorbij laten gaan!
Event Lounge geeft nu de mogelijkheid om een avond al je (stoute) dromen te overtreffen @ Lickerz de Luxe. Lickerz de Luxe met dit keer het thema 1001 Harem Nights.

Een betoverende, oosterse ambiance met een tot in de puntjes verzorgde avond. All drinks, jacuzzi's and luxurious delights included. Een spectaculair en exclusief thema-event met welkomsdrankjes, house music/ arabic feeling, jacuzzi's, kluisjes, loungebedden, sexy entertainment o.a. van Selected Seducers, bubbels, luxe hapjes, sensuele, aantrekkelijke en stijlvolle dames 18+ in dresscode en goedgevulde goodybags voor de eerste 50 dames. Laat je deze magische oosterse nacht meevoeren op een vliegend tapijt, waar al jouw erotische fantasieën werkelijkheid worden.

Lickerz de Luxe Location Club Sin City: Je komt in een warme, luxe ambiance terecht en voelt je er direct op je gemak. Het is een club waar je jezelf mag en kan zijn, waar intiem ook echt intiem is en waar je samen met prachtige meiden kunt genieten van elkaar of lekker los kunt gaan op de dansvloer met de DJ's. De drie verdieping tellende club heeft naast een gezellige bar en intieme dansvloer diverse spannende kamers met ieder weer een eigen thema,
heerlijke kingsize loungebedden en een douche. Tevens zijn er twee prachtige V.I.P. kamers, die beiden voorzien zijn van een heerlijke whirlpool en kingzise loungebedden. In alle kamers zijn voldoende handdoeken aanwezig (gratis).

Lickerz female dj's
Wie zegt dat vrouwen niet kunnen draaien heeft het mis! Miss Ginger, Miss Hayes, J*ME Faith en Chanel Stevens zorgen ervoor dat het dak eraf gaat! De ultieme mix van alle lekker housestylen in een: dubstep, electro, eclectic, (latin) house, (tech) house, (dirty) house

Dresscode
- Harem Look
- 1001 nachten
- Sexy Cleopatra
- Sexy Bollywood

Only in sexy style! Iedereen is VIP en er is geen strenge omkleedtijd. Wel een verplichte sexy dresscode waar je alle kanten mee opkan (kluisjes zijn aanwezig). Er word geen toegang verleent aan dames die niet in (juiste) dresscode zijn.
Ze willen dat alle bezoekers zich op hun gemak voelen. Er word geen uitzondering gemaakt. Petjes, sneakers en jeans zijn dus bij Lickerz de Luxe niet welkom!

4 opmerkingen

 
Werkzaam bij Event Lounge
Ja eindelijk weer een Lickerz feestje!!
Kan niet missen met deze toplocatie. Lickerz de Luxe, stijlvol, groter en mooier dan ooit!

Sneak peak for Lickerz de Luxe @ Club Sin City:


laatste aanpassing
Wauw, kan niet wachten!!!
Dit wordt een super sexy, stylish party voor alleen maar prachtige vrouwen~!
WHOEHOEEEEEEEEEE!!!!!!
 
hier wil ik heen :$