Partyflock
 
­ Nederland

Matinee Amsterdam, the spirit of Ibiza

gepubliceerd door , op
Matinee Amsterdam, the spirit of Ibiza
17 juli 2012
"Extremely Spanish, extremely high-octane"
"The spirit of Ibiza"
"One of the phenomenal parties of 2010'

De quotes hierboven zijn een paar van de voorbeelden die gebruikt worden om Matinée te omschrijven, maar eigenlijk zijn superlatieven niet genoeg, Matinée is een gevoel, Matinée is een onderdompeling, en voor velen is Matinée een lifestyle!



Barcelona
14 jaar geleden is Matinée ontstaan in Barcelona Spanje, door een enthousiaste groep clubbers die op zondagmiddag feesten zijn gaan geven, de Matinée voorstelling, en van hieruit is de basis gelegd voor het wereldwijde merk wat het inmiddels is geworden.

Visueel spektakel
"Spain's biggest clubbing brand" is inmiddels een begrip bij velen die van het nachtleven houden, onnavolgbare shows, enorme podiuminstallaties, live vocalisten en de beeldschone gogo dansers en danseressen brengen een visueel spektakel wat zijn gelijke niet kent terwijl de kenmerkende Matinée sound niet alleen duizenden partygangers op Ibiza tot zonsopgang aan het dansen houdt maar ook ver buiten Spanje partygangers op de dansvloer houd.

Kwaliteit
Met een eigen platenlabel, kledinglijn, productiebureau en haast over gestileerde video's benadrukt Matinée keer op keer dat kwaliteit het wint van kwantiteit terwijl inmiddels ieder continent heeft mogen meemaken wat er met de "Amazing Experience" bedoeld wordt, entertainment van begin tot einde!

Amazing World Tour
De Amazing World Tour heeft inmiddels onder meer de volgende plaatsen aangedaan; New York,Toronto,Cancun,Bogota,Medellin,Rio de Janerio,Florionopolis,Brussels,London,A Cornuña,Lissabon,Sao Paolo,Melbourne,Sidney,Phuket,Montreal,Frankfurt,Benidorm,Alicante,Las Vegas, Almaty,Tenerife,Oron,Yaroslav,Moscow,Kiev,Budapest,Mykonos,Caïro,Tel-Aviv,Riccione,Rome,Gran Canaria,Salou,Montpellier,Paris,Zaragoza,Loret da Mar,Lleida,Barcalona,Marseille,Jerez de la Frontera,Madrid,Nimes,Amlmeria,Ibiza en met heel veel enthousiasme inmiddels voor het tweede jaar op rij Amsterdam!

Internationale allure
Overdonderd door de ervaring op Ibiza besloot Ibiza Party Events in 2010 dat Matinée precies is waar het in de drukke Nederlandse dance scene nog aan ontbrak, een meer dan openminded feest van internationale allure waar de extravaganza van de shows alles wat er verder in het Nederlandse nachtleven doet verbleken!

Met Amsterdams hottest spot Club Air was de perfecte locatie gevonden en is Matinée Amsterdam geboren en met inmiddels 7 edities, waaronder een zon overgoten editie bij Beachclub Vroeger heeft Matinée Amsterdam vaste plek binnen het nachtleven veroverd!

Gepassioneerde crew
Ook heeft zich een gepassioneerde crew inmiddels gevormd rond de productie die bij iedere editie de grenzen van wat mogelijk is proberen te verleggen, of het nou de trapeze artiesten zijn die vanuit Ibiza worden ingevlogen, de podia die Club Air compleet veranderen of de spectaculaire lasershows, telkens weer worden de grenzen gezocht van productietchnisch mogelijk is binnen de lokatie.

Met de laatste editie besefte de Matinée Amsterdam crew dat fantastische feesten alleen niet genoeg zijn, de spil van de crew, bestaande uit 3 personen die samen uiteindelijk de productie vorm geven hebben langdurig overlegt hoe het succes geprolongeerd kan worden. Waar anderen vaak de makkelijkste weg nemen heeft Matinée Amsterdam besloten de lat nog hoger te leggen wat betreft haar feesten, groter, meer spektakel, meer innovatie en vooral meer muziek!

Natuurlijk blijft de focus in de mainroom altijd de Matinée all-star DJ's die wereldwijd duizenden partygangers op blijven zwepen met hun beats, maar nieuw in Nederland is de Matinée Talentroom, een 2e area waar jong talent de kans krijgt zichzelf te bewijzen op dit wereldwijde concept en wellicht de basis kan leggen voor een fantastische carrière!

Naast de fonkelnieuwe talentroom, een promoteam en het scouten voor nieuwe internationale top acts om het publiek te vermaken zijn er nog vele andere veranderingen op komst die nog even achter de hand gehouden worden, de kunst van het verrassen is immers waar Matinée in uitblinkt!

Meer informatie
Meer informatie op Matinee Amsterdam Facebook

1 opmerking

...gaat maar eens een kijkje nemen.