Partyflock

GroupOne presents 10 Years of Scantraxx · Wenen

 

GroupOne presents 10 Years of Scantraxx · Wenen

anoniem gepubliceerd op
Nederlands
Engels
's Werelds leidende hardstyle label Scantraxx, opgericht in 2002 door Dov Elkabas, beter bekend als the The Prophet, viert in 2012 haar tiende verjaardag. Het OostenrijkseGroupone wenst Scantraxx het beste en feest met hen mee!

Op 6 oktober presenteert Groupone in samenwerking met Scantraxx Oostenrijk's grootste hardstyle evenement. Het bekende Pyramide Vösendorf zal de deuren openen voor een uitzonderlijk event met een nooit eerder vertoonde laser-, licht- en vuurwerkshow.

10 years of Scantraxx – Bigger, Bolder, Better
Met veel high-end sublabels is Scantraxx is ongetwijfeld de geboorteplaats van de meest succesvolle en populaire artiesten in de wereldwijde hardstyle scene. Onder de bezielende leiding van The Prophet, gebaseerd op zijn visie met betrekking tot de introductie van een underground muziekstijl aan de massa, is hardstyle inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste genres van elektronische muziek. Heden ten dage worden hardstyle feesten gegeven in stadions gevuld met 40.000 mensen en trekken meerdaagse festivals zelfs 150.000 bezoekers!

Na drie sensationele en uitverkochte 'Heroes of hardstyle' evenementen, maakt Groupone het onmogelijke mogelijk en presenteren zij, in samenwerking met Scantraxx, met trots een exclusieve show in Oostenrijk. Tijdens dit evenement treden, verdeeld over twee verdiepingen, meer dan vijftien van de beste artiesten uit de scene aan om het publiek de hele nacht lang weg te blazen onder leiding van Scantraxx-oprichter 'himself: The Prophet!

6 opmerkingen

Hebbe, hebbe, hebbe
Heerlijke line-up hoor .. Floor 2 ook zeker top (Y)
Heerlijk dat ze zoveel djs verschepen voor een evenement!

Hopelijk volle bak daar voor die lui!
Uitspraak van Akoebar op dinsdag 17 juli 2012 om 11:31:
G4H

:respect:
laatste aanpassing