Partyflock
 
­ Nederland

Fuze Outdoor viert haar vijfjarig jubileum en pakt groots uit

gepubliceerd door , op
Aan het einde van de zomer, op een prachtige locatie in het midden van het land vindt jaarlijks het alsmaar groeiende Fuze Outdoor plaats. Op 15 september a.s. bestaat Fuze Outdoor vijf jaar en pakt tijdens dit lustrum grootser uit dan ooit! Met een totaal vernieuwde huisstijl, een open air hardstyle area en een vernieuwde House area zal het festival opnieuw naar een hoger level getild worden. Check hieronder de complete line-up, de area's en overige belangrijke informatie.

Vijfjarig Jubileum wordt gevierd met een totaal nieuwe huisstijl


Megabase Open Air Area
Dit jaar brengt High Energy Events het bekende concept 'Megabase' naar Fuze Outdoor. Megabase staat garant voor een dag keihard stampen en helemaal los gaan onder het genot van de beste hardstyle beats. Daarnaast zal de Megabase Open Air Area voorzien zijn van diverse internationale artiesten, spectaculaire showeffecten en knetterhard geluid! Bekijk hieronder de line-up!

Line-up Megabase Open air
E-Force
Frequencerz
Ran-D
Noisecontrollers
Alpha²
B-Front
Proto Bytez
Global Soundz
Endymion
Hosted by MC Renegade

Benieuwd naar Megabase? Check hier de aftermovie van afgelopen Fusion of Dance Festival (the harder styles):



'At my House' Area
Het nieuwste concept van DanceVilla Entertainment wat de naam 'At my House' draagt, heeft zich afgelopen jaar meer dan bewezen in Nederland. Met succesvolle edities waarbij de beleving een grote rol speelt, is Fuze Outdoor dan ook trots dat Dance Villa de House Area zal gaan hosten. Deze area zal zich zoals vorig jaar ook bevinden in een grote tent, welke uiteraard voorzien is van de mooiste laser en showelementen. Ook deze area staat als een huis met onderstaande dikke line-up!

Line-up At my House
Sidney Samson
Shermanology
Jean
Billy the Kit
Ruben Vitalis
Tony Cha Cha
Quintin
Randy Katana
Spinmeister
Digital Skills
Robbinyo
Hosted by MC Boogshe

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar voor slechts €29,50 ex. Fee op www.fuze-outdoor.nl, www.highenergyevents.nl of via koop tickets bij een van de 400 Primera Stores bij jou in de buurt. Ook via de Facebookpagina van Fuze Outdoor zijn de tickets eenvoudig te bestellen! Aarzel dus niet en koop vandaag nog jouw ticket!

Busvervoer
Vanuit heel Nederland rijden bussen naar Fuze Outdoor, check voor meer info www.eventtravel.nl. Staat jouw opstapplaats er niet bij, dan kun je deze speciaal aanvragen.

Benieuwd hoe het er afgelopen jaar aan toe ging? Check hier de officiële aftermovie 2011!


Blijf op de hoogte over Fuze Outdoor via de website en social media kanalen: www.fuze-outdoor.nl, Facebook en Twitter. Zet hem ook direct in je Partyflock agenda!

10 opmerkingen

Aanwezig! Noisecontrollers, Renegade! :kwijl: Hoppaa!!
Zeker erbij!!! Heb er zin innnnnnnnn!!!!!
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Erg dik!!!
zeker er bij vorig jaar echt een goed feest in de hardstyle tent geweldige sfeer(L)

nu hopen dat ze de time table ff lekkr knallend makken:D
 
Topppp! Fuze was vorig jaar al super, maar nu met High Energy Events moet het wel nóg beter zijn. Zin in! :D
Vet!(L)

Eindelijk pakken ze de promotie is een keer goed aan!
Uitspraak van De Antiheld op dinsdag 10 juli 2012 om 20:48:
Vet!


Denk inderdaad dat ik dit jaar maar wel ga! Een hele redelijke line-up, en dit keer vind ik deze line-up wel het geld waard (Y)!