Partyflock
 
­ Nederland

Timetable en laatste informatie HardClassics on the beach
Bloemendaal aan Zee

gepubliceerd door , op
Hardclassics on the beach 2012
18 april 2012
Met nog een paar dagen te gaan en dan kan het feest losbarsten op 14 juli bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee. Duizenden liefhebbers van early rave, hardstyle en oldschool maken zich op voor de snoeiharde beats van Luna, Pavo, Dr. Rude, Thera en vele anderen. Hardclassics on the Beach heeft dit jaar twee area's. De mainstage staat garant voor alle hardstyle klassiekers en area 2 vertegenwoordigt alle andere hardere stijlen.

Belangrijke informatie
Zon of regen, bij Beachclub Vroeger kun je altijd terecht voor een goed feest. Mede dankzij de overkapping die de beachclub heeft, heb je de garantie dat je droog staat als het weer slecht is en volop kan genieten van de zonnestralen als het mooi weer is. Beachclub Vroeger heeft niet voor niets de Night Live Award gewonnen en kan 3000 bezoekers de garantie geven dat ze hoe dan ook kunnen feesten bij goed en slecht weer!

Bereikbaarheid
Busvervoer vanuit Haarlem; met het Streekvervoer van Connexion bus lijn 81 Zandvoort, Haarlem, via Bloemendaal aan Zee of bus lijn 84 Zandvoort, Bloemendaal aan Zee. Deze rit duurt ca 25 minuten.
Als je met de trein komt, neem dan niet de trein naar Bloemendaal maar naar Overveen/Zandvoort. Vanaf NS station Zandvoort kun je met de bus lijn 81 direct naar het Bloemendaalse strand. Deze rit duurt ca 10 minuten en het voordeel hiervan is dat de bus via een speciale busstrook rijdt, zodat de files vermeden worden.
Kom je met de auto, dan kun je parkeren in de directe omgeving van het strand. Voor een uur parkeren betaal je € 2,20 en voor een dagkaart ben je ca € 15,00 kwijt. Betalen gaat met een chipknip of los geld.

After party Hardclassics on the beach
Wil je nog verder feesten na Hardclassics on the Beach? In Club Exposure in Zandvoort zal de afterparty van Hardclassics worden gehouden. Deze prachtige club ligt in het centrum van Zanvoort en is op nog geen 10 minuten verwijderd van Beachclub Vroeger. Kaarten voor deze afterparty zijn te bestellen voor € 10,00 via de sites van Paylogic, Primera en de website van Free2party. De kaarten zijn ook te koop tijdens het evenement van Hardclassics on the beach vanaf 19.00 uur aan de kassa van Beachclub Vroeger of bij de entree van Club Exposure in Zandvoort. Voor deze kaarten betaal je dan € 15,00 per ticket.

Hardclassics T -Shirt
Vanaf vandaag kun je een hip Hardclassics eco T-shirt bestellen. Deze hoge kwaliteit eco shirts in verschillende kleuren met bamboovezel, voor extra draagcomfort zijn er in vrouwen- en heren modellen. Kijk voor jou maat en kleuren combinatie en bestel je Hardclassics T-shirt op www.free2party.nl

Heb je nog geen kaart voor Hardclassics on the beach 2012, dan kun je deze nog snel bestellen ook via de website van Free2party.

18 opmerkingen

Waarom maar tot 23:00?? dacht dat het eerst tot 00:00 zou duren.....

Beetje jammer!!
laatste aanpassing
Uitspraak van LEON aka .... op vrijdag 6 juli 2012 om 16:55:
dacht dat het eerst tot 00:00 zou duren.....


Dr. Rude sluit af van 11 tot 12. Zie Freestyle Maniacs
elk feest op bloemendaal duurt tot 23.00 uur :yes:

en dan mag het tot 24.00 uur door binnen
regels vd gemeente :yes:
Het feest gaat door tot 00:00 binnen.
Buiten zal het enkel doorgang vinden tot 00:00 als we op de dag zelf nog toestemming krijgen van de plaatselijke ordening.
Dus het kan nog verrassend uitpakken.
 
Gaat een knaller worden dit joh .. heerlijke line-up, top locatie en hopelijk goed weer .. maar hoe dan ook heel veel zin in (Y)
:banana: :bounce: :hyper: :blinky:
Wat een heerlijke TT....kan me hier wel in vinden :D

Gaat een heerlijk dagje worden....zeker als het weer ook meewerkt...maar dat is slechts een extra'tje....gaat sowieso weer ouderwets beuken worden.

Kijk heel erg uit naar de set van Thera....op reset draaide hij echt een superset.
Werkzaam bij NRG VIBE
23:00 - 00:00: Dr. Rude sluit af hoor

echt lekker
Artiest {SHOWLIST artist 10638, 51385, 74870}
voor de mensen die niet kunnen wachten is hier alvast een opwarmertje de Hard classics straight-on special:

lekker setje Speaker freakz
Zkr lekker warm up setje voor zaterdag!
ratatata lalalala
heb er zin in lekker ff los!!!!!!!!!!
en id speaker freakz erg lekker setje!!!!!!!! dat willen we horen.....
tot zat
kiss