Partyflock
 
­ Nederland

Midnight Freaks krijgt vrijdag hoog Berlijns bezoek van Tiefschwarz

gepubliceerd door , op
Midnight Freaks invites
13 juni 2012
FeestMidnight Freaks invites · Tiefschwarz
Datumvrijdag 6 juli 2012
LocatieAIR Site
In voetbal blijken ze net als wij toch niet zo goed te zijn als gedacht; de Duitsers. Wat ze wel heel goed kunnen is housemuziek maken en draaien. Twee Duitse broers in het bijzonder: Ali en Basti van Tiefschwarz. Aanstaande vrijdag is Basti te gast op Midnight Freaks in AIR. Ook hadden de freaks zin in een 'live' set van ONNO en komt opperfreak Ferro uiteraard weer aan bod. AIR2 wordt gehost door Abstrakt, een jong Amsterdams label bestaande uit vier talenten. BandjeBandje is na een korte pauze terug weer van de partij, dus bereid je maar vast voor op heerlijke muziek en shockerende surprises!

Tiefschwarz is in 1996 begonnen in de geboorteplaats van de broertjes Ali en Basti Schwarz: Stuttgart. Hun naam zegt het al; de muziek die ze maken en draaien is diep en donker maar desalniettemin zeer, zeer dansbaar. Ali en Basti hebben inmiddels bijna alle grote clubs van de wereld gezien, behalve een: AIR! Het is aan Basti om het publiek van Midnight Freaks vrijdag mee te voeren naar een diep en donker hoogtepunt.

De nog maar 28-jarige ONNO heeft al heel veel op zijn CV staan. Op 19-jarige leeftijd begon hij met draaien en werd al gauw resident bij Chemistry. Tegelijkertijd begon hij met het produceren van muziek en veel van zijn tracks worden gedraaid door de 'groten der aarde'. ONNO's specialiteit is 'live' spelen en na zijn heerlijke set op Amsterdam Open Air waren de freaks wel toe aan meer van dat.
Toen Midnight Freaks' resident Ferro afsloot op Amsterdam Open Air gingen alle remmen los, iedereen moest dansen en ging dansen. De enige echte opperfreak heeft zich voor te nemen om dit aanstaande vrijdag nog maar eens te herhalen.

AIR2 zal vrijdag gehost worden door het jonge Amsterdamse underground house collectief en label Abstrakt. Maxime, Jorden Julian, Roderick Merkx en Gustave zijn vier jonge talenten die hun krachten bundelen om een relaxte sfeer neer te zetten in de kleine zaal van AIR.
BandjeBandje is terug en zoals gewoonlijk willen ze niets loslaten over wat ze gaan doen, dus zorg dat je op alles voorbereid bent vrijdag.

Zijn de freaks nou helemaal gek geworden? JA! Speciaal omdat Tiefschwarz te gast is geven ze via facebook een heel dik en Duits prijzenpakket weg. Een weekendje weg naar de woonplaats van Tiefschwarz: Berlijn, kaarten voor de Watergate waar Tiefschwarz optreed op 3 augustus en uiteraard kaarten voor aanstaande vrijdag inclusief drankjes!


AIR1:
Tiefschwarz (Basti, Duitsland)
ONNO 'live'
Ferro

AIR2: Hosted by Abstrakt
Maxime & Jorden Julian
Roderick Merkx & Gustave