Partyflock
 
­ Nederland

Sexy on the Beach
Deluxe edition

gepubliceerd door , op
Sexy on the Beach
28 juni 2012
FeestSexy on the Beach · Deluxe Edition
Datumzondag 8 juli 2012
LocatieVroeger
'Ja ja ja, we zijn te lang weggeweest!' Om een lang verhaal kort te maken, jullie lieve berichtjes, smeekbedes, slipjes, flessen drank, e-mailtjes, social media feeds hebben geholpen om Sexy Events te doen besluiten om nog een keer terug te komen 'on the beach'. Uiteindelijk heeft Anyday Events overtuigd om samen een dikke editie van Sexy on the Beach te organiseren.

Ze kunnen weer heel uitgebreid gaan schrijven over hoe vet Sexy on the Beach wel niet is, ze al drie jaar de #1 party zijn van Bloemendaal, dat ze altijd leukste dj's hebben draaien of dat ze het leukste publiek hebben. Maar dat doen zelekker niet. Ze zeggen: kom zelf maar kijken! 8 Juli kun je het allemaal zien in de nummer één beachclub van Nederland; Beachclub Vroeger. De grootse beachclub van Europa staat bekend om de altijd goede sfeer!

Tickets
Kaarten zijn in de voorverkoop te koop voor €15 via www.sexyevents.nl, www.anydayevents.nl en bij alle Free Record Shops in Nederland. Meer informatie vind je op www.sexyevents.nl

Like op facebook en volg op twitter voor de laatste updates. Laat zien dat je gaat en maak kans op vrijkaartjes.

Bekijk hier de officiële aftermovie van de laatste editie:


Sexy People, Stay Connected!

3 opmerkingen

 
vertel ons nou eens de echte reden dat Sexy on the Beach zo gedaald is aantal evenementen???

jullie waren jarenlang samen met salina's on tour de best bezochte evenementen. Waarom is Vroeger zo overgestapt op die LatinF##kd up shit en dat softe gedoe allemaal...

K HEB JULLIE HEEL ERG GEMIST :p en wil bij deze een online petitie openen voor de strijd om jullie weer vaker ( net als in 2009 was het volgens mij iedere drie weken) op het bloemendaalse strans neer te laten strijken.

wie voor is??? laat alsjeblieft een gemeend berichtie achter!!!!

:respect: