Partyflock
 
­ Nederland

Early bird en winactie At my House

gepubliceerd door , op
At My House
14 maart 2012
De afgelopen dagen begon het weer er eindelijk op te lijken! Zo wil At My House het op komende 2 september graag zien. Het zonnetje hoog in de strak blauwe lucht, af en toe een fris briesje om een beetje af te koelen want deze editie van At My House wordt een van de heetste feesten van deze zomer!

At My House gaat goed uitpakken met een zomers en Caribische decor, aan alles zal worden gedacht om iedereen een Caribisch gevoel te geven. De outdoor area heet dan ook niet voor niets de Pool area! Dit omdat het grootste zwembad van Bloemendaal midden in deze area zal staan. Men hoeft zijn of haar verkoeling niet helemaal in zee te zoeken, maar kan dit gewoon vinden op het heetste strandfeest van Nederland!

Op deze editie van At My House komen er verschillende stijlen aan bod verdeeld over twee area's. Dit is dan ook goed terug te zien in de line-up, jong en oud wordt perfect gecombineerd! At My House is altijd erg 'open minded' geweest en wil deze lijn in de toekomst graag doorzetten, zo ook op het strand van Bloemendaal. At My House wil door de verschillende soorten house muziek en top entertainment, een spetterend effect creëren zodat de bezoekers continu verrast worden.

Meld je aan voor de winactie en maak kans op gastenlijstplekken!

De Early Bird actie van At My House duurt nog een paar weken. Tickets kosten slechts € 10,- en kunnen besteld worden via koop tickets, Beachclub Vroeger.nl of Dancevilla.nl.

Check hier de line-up:

1 opmerking