Partyflock
 
­ Nederland

Laatste informatie en timetable Beachrockers Festival

gepubliceerd door , op
Over slechts enkele dagen is het dan eindelijk tijd voor Beachrockers Festival! Na weken van slecht en wisselvallig weer belooft het dan eindelijk komende zaterdag en dag te worden met zomerse temperaturen en veel zon! Alle registers worden opengetrokken om jou geweldige zomerse dag te geven. Samen met een spectaculaire line-up met o.a The Partysquad, Gregor Salto, Billy the Kit, Yellow Claw, Irwan, D-Rashid en lokale helden zoals Steff da Campo, Praia del Sol, Punish & Dani L. Mebius zal de zomer worden ingeluid.

Beachrockers is hard op weg om uitverkocht te raken. Als je er bij wilt zijn zaterdag is het verstandig zo snel mogelijk een kaartje te bestellen! Bestel nu snel je kaartjes op www.beachrockers.nl of ga naar 1 van de Voorverkoopadressen! Let op, er is geen deurverkoop, alleen voorverkoop.

Festival Teaser:


Timetable:
Op de volgende tijden is het mogelijk je favoriete artiest te bekijken. Uiteraard vind je de timetable ook terug op het festivalterrein.



Belangrijke informatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Het is in Nederland verplicht om een legitimatie bewijs bij je te hebben.

Lockers
Tijdens Beachrockers zullen er kluisjes aanwezig zijn. In de kluisjes kunnen spullen veilig worden opgeborgen. Dit geschiedt op eigen risico.

Toiletten
Beachrockers Festival zorgt ervoor dat je de gehele dag gebruik kan maken van een fris toilet. Voor 1 consumptiemunt kun je een plas-partout aanschaffen waarmee je verder de hele dag gebruik kan maken van het toilet. Bij de toiletten is er een plekje waar je je even kunt opfrissen, ook staan er spiegels.

Route & Parkeren
Beachrockers Festival vindt ieder jaar plaats op Recreatiepark de Ulesprong in Sint Nicolaasga. Dit is een prachtige gelegen Recreatiepark gelegen aan het Tjeukemeer. Het is goed bereikbaar, de Ulesprong ligt aan de snelweg A6 tussen Lemmer en Joure. Voor een gedetailleerde routebeschrijving ga je naar www.beachrockers.nl

Busvervoer:
Elk jaar zorgt de organisatie van Beachrockers voor busvervoer vanuit Lemmer, Sint Nicolaasga, Joure & Heerenveen. De kosten bedragen 10 euro voor een retourtje. Vanaf 22:00 zullen er bussen retour rijden. Opstapplekken zijn de Mc Donalds in Joure, Lemmer en Heerenveen. In Sint Nicolaasga kan je opstappen bij de bushalte bij Bar Cafetaria de Gaast. Tijdschema van de bussen kun je lezen op www.beachrockers.nl

Wat mag niet mee
Eten en drinken zijn op Beachrockers Festival aanwezig en mag dus niet zelf mee worden genomen. Zaken als deodorant en spuitbussen onder druk en parfum mag niet mee worden genomen. Zorg er dus voor dat je deze thuis of in je auto achterlaat. Op de toiletten worden verfrissingen aangeboden door Drogistery – Parfumerie de Magneet uit Sint Nicolaasga.

Tickets
Beachrockers is bijna uitverkocht. Kaarten voor Kaartjes voor Beachrockers kun je nog bestellen op www.beachrockers.nl of bij 1 van onderstaande verkoopadressen. Er is geen ticketverkoop aan de deur!

Voorverkoopadressen: (Zolang de voorraad strekt)
Min 12 in Sneek, Drachten en Leeuwarden
Doppio Espresso in Joure
Bar Cafetaria de Gaast in Sint Nicolaasga
Boekhandel de Jong Balk
Dockside in Lemmer

Weersverwachting
Zoals het er nu naar uit wordt het een zonnige dag aanstaande zaterdag. Het wordt overdag gemiddeld 22 graden. Let op: het kan 's avonds afkoelen, dus zorg ervoor dat je ook iets warms bij je hebt om aan te trekken.

Parkeren:
Gratis parkeren doe je aan de Tsjûkemarwei. Verkeersbegeleiders zullen je begeleiden naar een parkeerplek. Het is niet mogelijk aan te leggen met een boot aan het festivalterrein.

PIN automaten:
Het is mogelijk om muntjes te kopen met je pinpas. Maar je kan natuurlijk ook altijd betalen met contant geld!

Meer informatie?:
Blijf Beachrockers volgen via Twitter voor alle actuele informatie.