Partyflock
 
­ Nederland

Lucien Foort presenteert Heroes of Housemusic

gepubliceerd door , op
De lampen knipperen rustig; de drank vloeit rijkelijk; het publiek stroomt gelijkmatig binnen en de DJ draait de fijnste groovy vocal platen. Langzaam wordt het donkerder en gaan de decibellen en beats per minuut langzaam maar zeker omhoog. De visuals bereiken langzaam haar eerste climaxen en bigroom-house muziek voert de boventoon; gedraaid door de 'Heroes of Housemusic'.

Lucien Foort is al jarenlang een begrip in de Nederlandse dancescene. Al jarenlang draait deze man mee aan de top van de Nederlandse Jocks. Hij heeft in al die jaren het vermogen gehad om zichzelf continue te blijven verbeteren en muziekaal te laten inspireren door nieuwe muziek, maar altijd met dezelfde passie voor House. Met zijn eigen evenement kan Luciën laten zien wat zijn perceptie is van een clubnacht anno 2012.

Op vrijdag 13 Juli zal de Amsterdamse Escape Club, gelegen aan het Rembrandtplein, opnieuw het decor zijn waar Heroes of Housemusic zal neerstrijken. De club waar Luciën al jarenlang komt en keer op keer de zaal in vuur en vlam weet te zetten. Na het succes van de eerste edities in Escape Club & de denderende editie in Bloomingdale knalt Heroes of Housemusic door.

2 Hours of Luciën Power!
Lucien Foort is een rot in het vak en al jarenlang een vaste waarde in het Nederlandse clubcircuit en ver daarbuiten. Met zijn hit 'Quadraphonica' brak hij 26 (!) jaar geleden al door en nog steeds gooit hij grote ogen met zijn productie en natuurlijk zijn vele DJ gigs elk weekend. Met zijn eigen event, Heroes of Housemusic, gaat hij nu een exclusieve 2 uur durende set verzorgen in Amsterdams meest bekende housetempel; Escape Club!

Maak jezelf klaar voor een avond waar het woord 'magisch' centraal zal staan!

Line up
Lucien Foort
Andy Jones
Diephuis
Lucas Gravell
MC Roga
The Fabulous Angels on stage
VJ Joury Gijzen

Early Birds & Voorverkoop
De eerste 200 ticket kopers hebben mazzel; voor slechts € 5,- kan je erbij zijn! Regular tickets kosten € 10,-. Tickets zijn te koop via Your-republic.com en alle Primera winkels. Voor de late beslissers: er zal ook deurverkoop zijn.

VIP Tafels
Wil je de avond vanaf het VIP deck in Escape Club beleven? Inclusief drank, een eigen tafel en persoonlijke service? Tafels zijn online te reserveren; tableservice@your-republic.com.

Deuren & informatie
De deuren van Escape Club zijn geopend van 23:00 tot 05:00 uur. Kom op tijd om de drukte aan de deur voor te zijn! Tot vrijdag 13 Juli in Escape Club Amsterdam.

2 opmerkingen

 
Lucien altijd goed (Y)