Partyflock
 
­ Nederland

Let op HQ party people

gepubliceerd door , op
Let op HQ party people
22 januari 2004
FeestHigh Quality · RIOT! edition
Datumvrijdag 30 januari 2004
WinactieHigh Quality actiegesloten
LocatieMelkweg Site
Komende maand daalt de legendarische after party club RIOT!, voor de eerste keer bij HQ neer. Samen met hun resident DJ’s Ed Real en Jon Rundell zullen Tom Harding, JP en Danny D de eerste HQ van 2004 verzorgen. Het succes van RIOT! is te danken aan: de unieke sfeer, een mix van de beste hardhouse DJ’s uit de UK, het geluissysteem met het hardste geluid op deze planeet en dat allemaal in de meest ondergrondse club in London ‘The End’. Mix al deze dingen met de grooste hardhouse clubgangers buiten HQ om, en je hebt RIOT!

In The Old Hall krijgen we Montana terug te zien en hij zal weer met zijn techno style compleet losgaan. Montana zal worden bijgestaan door tech-house/techno producer Vince Watson. Vince Watson zal samen met techno diva Shinedoe voor de eerste keer los gaan op HQ.

Ed Real was de afgelopen 5 jaar bij Harddance label Nukleuz records hoofd A&R. Ed is er persoonlijk verantwoordelijk voor het intruduceren van BK, The Organ Donors en James Lawson in de Harddance Wereld. Er is niets wat deze man niet weten van de UK harddance scene. Dankzij hem is harddance tegenwoordig een wereldwijd fenomeen. Ed heeft de meest vernieuwende muziek van UK DJ’s. Hij is de enige die al lichtjaren vooruit exclusieve tracks van o.a. BK, Paul en Glazby draait. Soms wel een zelfs een heel jaar voordat ze worden gereleased. Zijn DJ’s style is vet en hij gaat helemaal uit z’n dak vanachter zijn draaitafels. Dit alles maakt hem tot één van de beste Harddance DJ’s van de UK. Daarnaast is Ed Real het brein achter vele verschillende projecten, hij bezit RIOT!. En vanwege zijn liefde voor de muziek organiseerde hij de Harddance awards. Dit was zo’n een succes dat er alleen al in de UK 3000 mensen stemden. Dus bereid je voor één van de grondleggers van de UK Dance scene. Het wordt Ed’s eerste optreden in The Max in HQ.

Jon Rundell wordt op dit moment gezien als één van de de grootste in de UK scene. Zijn style is lekker hard en daarnaast gebruikt hij verschillende techno tunes in zijn sets. Hij noemt Carl Cox als één van zijn grootse invloeden en geloof mij en dat is te merken. In de Uk is Jon erg bekend na zijn optredens in RIOT! waar hij alle feestgangers tot zondagavond laat compleet uit hun dak laat gaan. Jon produceert ook nog samen met Paul Maddox op de Tidy Trax. Ze hebben o.a. “So long”en “Homocide” gerealesed. En de recenste releases op Tidy Trax: “Everybody’s Hardcore” en “Rump Staker” krijgt veel steun van de scene’s beste DJ’s. Vele zeggen dat de manier van produceren van Jon en Paul het meest verfrissend is. Wij zijn daarom ook erg vereerd dat Mr Rundell weer een keer op HQ draait!!

Het wordt Tom Harding’s eerste HQ van het 2004. Zijn set in The Max is zijn enige DJ optreden van January. Dit komt omdat hij het erg druk heeft gehad de laatste maand. En hij heeft net twee record labels overgenomen, nl. “Recover” en “Discover Famous”, die o.a. bekend waren door releases van Weirdo en K90. Verder heeft hij nog twee labels opgezet. Dit zijn Thinc Records en Flux Delux. Toms missie voor deze labels is om zoveel mogelijk nieuwe muziek te brengen met eigen trax. Productie technisch gezien heeft Tom erg veel samen gewerkt met Scot Mac van Limlit Records. In januari gaat Tom de studio in met de man van dit moment: Guy Mcafter, die vooral bekend is van de harddance hit van vorig jaar, “Get fresh at the weekend”. En daarna gaat hij nog de studio in met de nederlandse producer Mars.

Na de afgrijselijk lekkere afsluitset van JP vorige maand, zal hij deze maand om 22:30 zijn harde beats laten horen. Wederom zal hij de zaal in vuur en vlam zetten met zijn typische HQ style die we allemaal van hem kennen. JP’s plannen voor het komende jaar zijn ook er productie georiënteerd. Jullie kunnen tegen het eind van het jaar vele nieuwe trax van JP verwachten. Daarnaast komen er wat erg interessante samenwerkingen met de “hottest” producers van de wereld. JP’s plannen zijn top-secret, maar we kunnen jullie alvast één tipje van de sluien geven......JP zal de studio in gaan met niemand minder dan Dark by Design, de producer van één van de grootste hits van het jaar: “Black Out”. Dus blijf op JP letten!!

The old hall

Montana is één van de weinige DJ’s die doorbreekt naar de internationale scene na zijn gigantische optreden op het “God’s kitchen summer festival”. Daarnaast heeft hij met zijn vette sets nog enkele andere internationale events aangedaan.

Vince Watson wordt volgens sommigen gezien als één van de beste techno producers van de wereld. Hij is een pionier van de scene met zijn eigen producties en Label Bio recordings.

Shindoe’s mixing set staat bekend door de deversiteit en de funk. Geen set is hetzelfde, maar gewoon vanuit het hart. In de toekomst wil zed r eigen label hebben. Nu focussed ze zich op deproductie. Kijk uit naar producties in 2004. Ook organiseert Shinedoe haar eigen clubnight genaamd “INMOTION”in Amsterdam, “waar(inter)nationale DJ’s draaien.

58 opmerkingen

:9 Yummie!! Jammer alleen dat ik niet kan :(.
 
Ik wil hier heen!!
Artiest Raven
HQ Back once again :)
Ik ben erbij!!!
jaja..... succes verzekerd

ik ben aanwezig!!
Present!! :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Was het maar vast 30 januri... zucht..
70 % kans dat ik hier bij ben. Lekker UK-en!
 
Het mooiste engelse UKHH club komt naar Nederland! Olé!
 
Can't waith!! HQ Rules!!!
YEAH BABY YEAH! Enne, Sos... morgen Rock it!?
 
Ik heb er zin in !! Was het maar zover... :bounce:
En dit is nog niet eens alles mensen: de volgende 2 maanden zien we Alex Kidd, Paul "Fuckin" Glazby, Fausto, Proteus en Steve Hill.... :yes: this year is gonna be WICKED!! :yes:
You ain,t seen nothing yet!!!!!!! next week hqs will be the one best ever for sure and we have a new place for the dj booth!!! also there will be a film crew filming for the ed real world tour dvd!!!

also people check out ken ishi in the old room, the first of this years techno legends to touch down at hq!!! more to come!!!
 
Goed feestje gaan we weer volop LOSSSSSS
a new place for the dj booth? Other then on the stage, and the upper level? Now you got me curious danny :jaja:
HQ !!! You can't affort to miss it !!! ;)
Lets start a RIOT !!!:)
:Bounce:
Ben er stil van O:)
Dat wordt me een feestje mensen!!
Ik ben zeker van de partij. Tot vrijdag!!! :D

Enne, ben inderdaad erg nieuwsgierig waar ze de dj boot neergaan zetten dan......
 
k heb op id&t radio vrijdag 2 kaarten gewonnen :D (Y)
ben ook weer van de partij.....
Ben er natuurlijk ook weer...

cu
 
RE Danny:

Ken Ishi...?! F*cking hell mate..it's been ages!! Love to see him again :) Will try to come over!!! :D
laatste aanpassing
Heb ff al m'n schema aangepast, maar ben er nu zeker weten bij!
Zo hoort het ook ja!!!!

HQ is the place to be
every last friday of the month

was er maar elke week 1 !!!

zouden er dan ook extra veel engelsmannen rondlopen als HQ VS Riot is (hoop hoop hoop :p )
laatste aanpassing
Er is behoorlijk geflyerd in amsterdam. Met name de shopz dus ik denk dat je wel aan je trekken gaat komen Dé Daan!

VVK gaat trouwens ook hard. Ha! 2004, HQ back on track!
 
Ik ben er zeker wel even bij, even mijn vrienden Ed en Jon aanmoedigen.........­.....word weer vlink stampen en dansen :-p
Zow.. Long time nawi :D :)
 
wordt wel leuk denk ik

rundell...technohard­house(L)
this hq will be sell out presale is going very well indeed!!!!!
Danny D > w00t !!! HQ [almost]sold out !!! Thats a long time ago, gonna be some heavey sweating friday !!!:bounce: HQ is gonna rock RioTstyle !!!
Love it!! :bounce:
 
Jammer dat ik er niet bij kan zijn. Volgende keer maar beter!!!!!
 
HEYY wie gaan er allemaal dan?
Ik moet fotos maken word een leuk feesie mensen en denk ook wel de beste!

see you there
Hardhouse+Techno+Rel­axte partypeople= A F*CKIN' WICKED PARTY!!!
 
crap, still have to get ticket:S

daan>> you know tomorrow 12 o clock the MW is open for tickets?
 
waar zit die ook alweer? en zijn de extra kosten daar ook maar 50 cent?

ik haal bijv nooit (meer) bij postkantoor met hun 3 euro, kutticketbox of ticketsale whatever
je hebt helemaal gelijk daarom haal ik ook meestal mijn kaartje daar, nu toevallig bij een andere platenzaak waar ze ook maar 50 cent fee kosten whatever berekenen

Als je op de dam uitstapt en je loopt dan vanaf de dam kant de niewendijk op moet je de straat VOOR de Hema hebben zeg maar, geloof dat die nicolaasstraat ofzo heet, schuin tegenover die straat zit ook die banketbakker waar je dat ijs kan halen met die paarse gevel zogezegd en dan even stukkie straat in lopen aan je linkerkant
laatste aanpassing
 
ben en jerries?

ok, nieuwedijk over langs macdonalds

dan bij straat voor hema (ehh)

misschien bel ik wel als ik in de buurt ben, hoop dat ik je dan niet stoor inzake werk:) (ik haal dan rond 12 uur)
Ben wel met mijn werk bezig maar niet daadwerkelijk aan het werk dus je kan bellen hoor
Niet bij ben en jerrys, het is een gewone banketbakker waar ook ijs wordt verkocht (lekkerste ijs van Amsterdam btw), je weet toch dat als ja vanaf dam komt de nieuwendijk op heb je op een gegeven moment toch aan je rechterkant die doorloop waar die winkels ook zitten, bij C&A zeg maar, volgens mij na die straat is het de eerste straat maar dan aan je linkerhand

Adres zal wel op tassie staan effe checken.............

Sint Nicolaasstraat 41 zittie
laatste aanpassing
 
uit mijn hoofd:

dam>> nieuwendijk begint met de amrobank pinautomaten, een mac en een BK meteen aan het begin, teringeind lopen en dan kom je op den duur bij midtown uit. verder dan dat ga ik zelden;)
Het zit VOOR de Midtown sowieso en best wel een end ook

Gewoon vanaf de Dam de Nieuwedijk oplopen, voorbij zowel de mac als de burger en dan krijg je op een gegeven moment die doorloop na C&A en dan de eerste straat links in, er zit iets kunstzinnigs in de Sint Nicolaasstraat aan de rechterkant er hangt op het moment allemaal kinderkleding met teksten als ik ben maar gewoon weggegaan in de ramen, kan niet missen

En anders bel je maar ff :)
laatste aanpassing
 
hmm ok, dan weet ik ongeveer waar dat zit, gewoon C&A in de gaten houden of partyminded peeps proberen euit te pikken (lukt me meestal verrassend goed)
 
hehe... het blijft leuk, 2 dames die elkaar de weg naar de Groove gaan uitleggen... heel schattig dames, bijna vertederend :D
 
ehh ok%)


zal deze dame je eens in je poepertje nemen yup?(L)