Partyflock
 
­ Nederland

Line-up & anthem Beachrockers Festival

gepubliceerd door , op
Over 2 weken is het zover, op 30 juni zal de Ulesprong in Sint Nicolaasga het decor zijn van 1 van de leukste festivals in het Noorden: het zonovergoten Beachrockers Festival. Samen met een spectaculaire line-up met o.a The Partysquad, Gregor Salto, Billy the Kit, Yellow Claw, Irwan, D-Rashid en lokale helden zoals Steff da Campo, Praia del Sol, Punish & Dani L. Mebius zal de zomer worden ingeluid.

Op Beachrockers kun je net als ieder jaar het beste van het beste verwachten. Zoals je van Beachrockers gewend bent zal het weer een genot worden op gebied van muzikaal, show en decor. Alle registers worden opengetrokken om jou een optimale zomerse beleving te geven.

Teaser:
In de teaser neemt Beachrockers je mee naar het jaar 2060. Check hem snel!


Anthem 2012:
Speciaal voor Beachrockers 2012 hebben Praia del Sol & San Marchello een super vette anthem gemaakt! Luister hem snel hier:


Line up:
Dit jaar heeft Beachrockers wederom een spectaculaire line-up weten te strikken. Een perfecte combinatie van internationale top djs, en populaire regionale djs. Op de mainstage zul je de vertrouwde festival muziek gaan horen gedraaid door internationale en nationale top djs zoals The Partysquad, Gregor Salto & Billy the Kit. Nieuw dit jaar is de 'Mengelmoes' stage in samenwerking met Jagermeister. Mengelmoes staat voor een verscheidenheid aan muziek stylen, van Michael Jackson tot aan Skrillex en van Beyonce tot aan Headhunterz op het einde van de dag, je gaat allemaal horen op de 'Mengelmoes' stage. Om in de stemming te komen kun je op de website van Beachrockers alvast de mixtapes luisteren!



Tickets:
De tickets voor Beachrockers Festival gaan hard, net als vorig is de kans groot dat het wederom uitverkocht gaat raken. Kaartjes kunnen worden besteld via www.beachrockers.nl. Maar je kunt ook je kaartjes kopen bij de Min12 in Sneek, Leeuwarden en Drachten. Bij aanschaf van een kaartje ontvang je een gratis ijsje. In Joure kun je je kaartje kopen bij Doppio Espresso, waar je een gratis kopje thee of koffie krijgt bij je kaartje. In Sint Nicolaasga kunnen kaarten worden gekocht bij Bar Cafetaria de Gaast. In Lemmer verkoopt The Dockside kaarten voor Beachrockers Festival. Daarnaast kun je ook je kaarten kopen in elke vestiging van de Free Record Shop in Nederland. Let op, er is GEEN ticketverkoop aan de deur.

Busvervoer:
Beachrockers Festival wil graag alles in het werk stellen om haar gasten een zo mooi mogelijk dag te geven. Daarom regelt Beachrockers ieder jaar vanuit Lemmer, Joure, Sint Nicolaasga & Heerenveen busvervoer. De schema's zullen deze week op beachrockers.nl komen. Vanuit Sneek en Bolsward hebben Danscafé de Prins en Café Mootz een eigen bustour geregeld, twitter @cafemootz of @danscafedeprins voor meer informatie.

Volg Beachrockers!
Wil jij op de hoogte blijven van alle ins en outs betreffend Beachrockers Festival? Volg Beachrockers dan op Twitter of like op Facebook. Op de website voor alle informatie www.beachrockers.nl