Partyflock
 
­ Nederland

Technofeest 909 uitverkocht

gepubliceerd door , op
909
15 februari 2012
Het wordt aanstaande zaterdag gezellig in het Amsterdamse Bos. Technofeest 909 verkocht vandaag zijn laatste kaarten. De organisatie is blij dat bezoekers geloven in het concept van hoogwaardige muziek met een intieme ambiance.

Line-up van wereldformaat
Na een succesvolle eerste jaargang onder de naam Revolution 909, is het dit jaar tijd voor een passend vervolg. Omdat de revolutie vorig jaar al plaatsvond, is de naam nu kort maar krachtig: 909. De ingrediënten voor het feest zijn echter hetzelfde. Techno, één stage en een intieme sfeer.
Om te voldoen aan alle succesvolle bestandsdelen was het noodzakelijk om een line-up van wereldformaat neer te zetten. Met Carl Craig, Derrick May, Josh Wink, Gregor Tresher, Funk d'Void, Dusty Kid live, Remy en Sandrien lukte dat ruimschoots. Het is niet in de laatste plaats aan deze lijst topartiesten te danken dat er vanaf vandaag geen kaart meer te krijgen is voor 909.

Magische ambience
Met een line-up om van te houden, was aan één van de drie ingrediënten van het festival voldaan. Voor de organisatie was het duidelijk dat de focus op één podium een grote kracht van het festival is. Daarnaast zorgt de omgeving en omvang voor de intieme sfeer. Aan de locatie en opstelling werd dan ook niet gesleuteld. Omringd door bomen, staat ook dit jaar weer één stage op de mooie, Kleine Speelweide van het Amsterdamse Bos. De rollende techno en sprookjesachtige verlichting zorgen wanneer de zon ondergaat voor een magische ambiance.

Trots
De organisatie van 909 is blij en trots dat zaterdag 16 juni de echte liefhebbers weer samenkomen om er een onvergetelijke dag van te maken. Voor de muzikale fijnproevers op technogebied is het twaalf uur lang genieten. De legendarische drumcomputer Roland TR-909 verdient niets minder.

8 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 51833, 65138}
Ok dan!
Ik heb nog 2 kaartjes over, iemand interesse?
I am looking for a ticket!
Twee kaartjes, hardcopy in Groningnen earlybirds! pm me
4x hardcopy earlybird tickets! wel afhalen in groningen though...