Partyflock
 
­ Nederland

Electronation 10 Year Anniversary
The Final Edition

gepubliceerd door , op
Electronation 10 year anniversary
29 mei 2012
Zaterdag 28 Juli zal het einde van een tijdperk markeren: het allerlaatste Electronation feest ooit, in de Amsterdamse Paradiso. Omdat dit tevens het 10 jarig jubileum is van wat geld als één van de meest legendarische evenementen organisaties van Nederland, moet deze finale uiteraard op gepaste wijze gevierd worden. Alle drie de zalen van Paradiso zullen dan ook afgeladen worden met Holland's finest uit de electro, disco, house en techno-scene, louter bestaande uit vrienden en bekenden die in de loop van de jaren iets hebben betekend of bijgedragen aan het succes van Electronation! Bovendien zal de volledige opbrengst van dit spektakel ten goede komen aan het fight cancer initiatief, ter ere van de in 2010 overleden oprichter van Electronation Roy Avni.

Om dit allerlaatste feest in stijl te vieren is een van de klassieke Electronation favorieten weer eens naar Nederland gehaald: The Hacker. Deze Franse electro-held, bekend van onder andere zijn legendarische samenwerking met Miss Kitten (zie hier), belichaamt de Electronation sound als geen ander. Ook kan uiteraard het illustere duo Terry Toner en Herr Arter niet ontbreken, zij zullen wederom de krachten bundelen voor een van de befaamde classics sets!

Verder zullen Alden Tyrell (Live), Orgue Electronique (Live) en David Vunk de West Coast Sound of Holland vertegenwoordigen. Shinedoe en Bart Skils nemen de Amsterdamse techno hoek voor hun rekening en Benny Rodrigues zal zijn kenmerkende mix van electro en house op de dansvloer loslaten! Arjuna Schiks en Olene Kadar zullen live laten horen waarom ook zij deel uitmaken van de rijke Electronation geschiedenis. Als klap op de vuurpijl zullen Nuno dos Santos, Patrice Bäumel en Darko Esser op volle oorlogsterkte voor de dag komen met hun vlaggenschip: 540 soundsystem!

Om deze toch al niet misselijke line-up compleet te maken zal ook het Manual Music Orchestra van Paul Hazendonk aanwezig zijn (bestaande uit hemzelf, Qbical, Thomas Laurén, Tundra en Commu & Joe Manish) en natuurlijk alle klassieke Electronation residents: Mason, Dax & Clockwork, Tron & Lecktrik, Dion & Whiplash, Jimnastics, The Hammeroids, Groove Addicts, PSTL en VJ Alex Kaseta zijn van de partij.

Kortom, deze allerlaatste Electronation kun je simpelweg niet missen!

Kaarten kosten € 17,50 in de voorverkoop.

1 opmerking

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
:respect: