Partyflock
 
­ Nederland

New location Happy Typhoon uncovered

gepubliceerd door , op
New location Happy Typhoon uncovered
1 juni 2012
Utrecht – Enige tijd geleden rapporteerde de AEN verslaggever al over Happy Typhoon in Tilburg. Tijdens het interview liet MC Tha Watcher al doorschemeren dat er een nieuwe editie op een nieuwe locatie zou plaatsvinden. Gisternacht kreeg de verslaggever plotseling een smsje van ForU Productions. 'Morgenavond om centraal station op 19:00 incl. 5 bier #oneofthosenights' Met een grijns op zijn gezicht ging hij daarop weer terug zijn bed in.

De volgende dag om 18:55 uur stond hij met een 6pack op het centraal station te wachten op de komst van de medewerkers van ForU Productions. Na even gewacht te hebben, zag hij in de verte al dat er druk gebouwd werd, maar besteedde er verder geen aandacht aan. Net toen de verslaggever Tha Watcher op wilde bellen, zag hij hem in de verte aan komen rennen. Na een korte uitleg over het smsje (het was inderdaad weer een dolle avond geworden), wees Tha Watcher door de ramen van het station naar de plek waar gebouwd wordt en zei: 'Daar waren we dus zo druk mee bezig'. De verslaggever bestudeerde het van een afstand en wilde snel een foto maken, maar werd al meegetrokken.

Tijdens de wandeling werd steeds duidelijker wat ForU Productions precies aan het bouwen was. Een enorme achtbaan die door de stad liep, met als hoogste punt de Utrechtse trots De Dom. De baan cirkelde om de toren heen, dook langs Pizzeria Mario in een bocht door naar de rijnkade. Daar dook de baan onder de brug door en maakte een bocht om het muziekcentrum waarna een dubbele kurkentrekker volgde die langs de ramen van Studentenwerk Utrecht liep en daarna weer terugkeerde naar de Domkerk. Omdat dat de verslaggever constant naar boven aan het kijken was en alles in zich op probeerde te nemen; schrok hij toen MC Tha Watcher hem aantikte en zei dat ze bij de locatie aangekomen was.

De locatie was niets minder dan de welbekende Stairway to Heaven. Ook daar werd druk gesjouwd en gebouwd om alles er top uit te laten zien voor deze eerste editie. Niet alleen werd er gewerkt aan de aankleding maar ook kreeg alles een nieuw jasje. Terwijl de verslaggever alles noteerde om een goede impressie te geven, realiseerde hij zich ineens dat MC Tha Watcher weer spoorloos verdwenen was. Rond zich heen kijkend, vond hij hem bij een van de muren waarop hij druk aan het verven was. Omdat de verslaggever al wist wat komen ging, pakte hij zijn notitieblok en begon te schrijven:

Happy Typhoon – Ride The City
Paul Elstak
Critical Mass

Human Resource
OCD
The Beast
Freeze
Mercenary
The Menace
Basic Grooves

MC's: Axys / Tha Watcher / Hantáh

Terwijl de verslaggever alles aan het noteren was, werden de shotjes sambuca alweer op tafel gezet. Hij beloofde daarop uiteraard weer bij deze editie aanwezig te zijn om het spektakel weer mee te maken.

Tickets en informatie
De deuren van Happy Typhoon zijn geopend vanaf 22.00 uur tot 04:00. De minimale leeftijd in Stairway to Heaven is 18 jaar (ID is verplicht) Kaarten zijn enkel aan de deur verkrijgbaar à €10,00

Website
Voor meer informatie over Happy Typhoon kun je kijken op de website van ForU Productions www.foru-productions.nl of op Facebook.

'Watch what we have in store ForU!'

6 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Basic Grooves _O_
Zal vanmiddag eens wat beter opletten, de achtbaan is me vandaag ontgaan....maandag he!;)
 
Geweldig! Zeker optie!