Partyflock
 
­ Nederland

Zomerse editie van Defected in the House in AIR

gepubliceerd door , op
Defected in the House
24 mei 2012
De temperatuur begint te stijgen en de zomer is nu echt in aantocht! De warme houseklanken van het Defected label passen hier perfect bij. Op zaterdag 9 juni is Defected in the House terug in AIR. Al in de vorige edities bewees het befaamde Engelse label dat de Defected artiesten en AIR een perfecte match zijn. Op 9 juni kun je tijdens Defected in the House genieten van de muziek van Chocolate Puma, Mowgli, Round Table Knights, Freddy Spool en Michiel Tettero. Het is zomer in AIR!

Chocolate Puma, oftewel DJ Zki & Dobre, eerste generatie house producers, hebben het allemaal meegemaakt. Dit DJ/producer duo heeft zoveel tracks uitgebracht onder zoveel verschillende namen, dat het moeilijk is ze in een hokje te plaatsen. Een ding is zeker over deze twee, en dat is dat ze staan voor kwaliteit.

De Britse Mowgli zal ook te bewonderen zijn bij Defected. De muziek van dit wonderkind valt bij vele grote artiesten waaronder de Martinez Brothers waarmee hij onlangs nog een mixtape uitbracht.

In de bodemloze put van getalenteerde producers en DJ's van vandaag de dag is het moeilijk om er bovenuit te springen en op te vallen. Biru Bee en Marc Hofweber a.k.a Round Table Knights hebben het toch geflikt. Ze leerden hun skills door samen hiphop, jazz en early electro te scratchen en te mixen. Een liefde voor house muziek was het vervolg, waar ze hun verschillende muziek stijlen in kwijt konden.

De avontuurlijke en breed georiënteerde kijk op muziek van Freddy Spool, in combinatie met een gewaagde input wanneer hij achter de draaitafels staat, zorgen ervoor dat hij niet gemakkelijk te labelen valt. Samen met Michiel Tettero zal Freddy tijdens Defected AIR2 op z'n kop zetten.

Michiel Tettero is het broertje van AIR resident Gijs Tettero en bewees al keer op keer dat hij zeker op eigen benen kan staan. Door al deze warme geluiden zal de zon op 9 juni blijven schijnen, ook na zonsondergang. Kom het zelf beleven!

Kaarten kosten in de voorverkoop € 16,- en zijn verkrijgbaar via AIR.nl.