Partyflock
 
­ Nederland

Breakfast Club & Let slaan handen ineen met Wave Festival

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 4 augustus slaan Breakfast Club & Let de handen ineen met de lancering van een eigen festival in de groene omgeving van Paviljoen T' 't Twiske. Onder de noemer Wave Festival biedt de organisatie voor 18,5€ een volwaardig festival dat terug gaat naar de basis. Met een mooi muzikaal programma in een intieme setting aan het water is Wave een festival voor fijnproevers.

Men neme een fraai natuurgebied vlakbij Amsterdam met een duizendtal gelijkgestemden. Men telt daar 12 uren goede muziek, een dik geluidssysteem, een uiterst vriendelijke entreeprijs en heerlijk biologisch voedsel bij op en je hebt een ultieme hedonistische dans manifestatie. Muzikaal zijn er met twee internationale artiesten in de vorm Silent Servant (live) en Soundstream twee bijzonder aangename acts in huis gehaald. Hollandse glorie is er met de live performance van Ion Ludwig en dj sets van ESHU, Carlos Valdes, Brent Roozendaal, Tom Liem & JP Enfant (b2b), Tommy Kornuijt en de Deventerse Ferdi Blankena & Sense Unique. Bovenstaand programma verdeeld over twee stages moet garant staan voor een zalige portie hedendaagse techno en house.

Liefhebbers van intimiteit en de betere vierkwats-maat kunnen op zaterdag 4 augustus hun lol dus op. Want zowel Breakfast Club als Let bewezen in het verleden al meerdere malen dat zij een geheel eigen vibe kunnen creëren. Met die wetenschap plus bovengenoemde zaken is de rekensom compleet. 1+1 is immers 2. Gezien het feit dat beide organisaties een flinke achterban hebben en het beperkte aantal kaarten (1000) zou de voorverkoop wel eens heel erg hard kunnen gaan. Kaarten zijn per direct te koop en kosten dus 18,50€. Geen gekke prijs voor een waanzinnige dag!

Breakfast Club & Let presenteren: Wave Festival

Silent Servant (live)
Soundstream
Ion Ludwig (live)
Carlos Valdes
ESHU
Brent Roozendaal
Jaime Frias
Tom Liem & JP Enfant
Tommy Kornuijt
Ferdi Blankena & Sense Unique

locatie: Paviljoen 't 't Twiske
Tickets: 18,50€
info: www.wavefestival.nl