Partyflock
 
­ Nederland

Calvin Harris exclusief op Mysteryland

gepubliceerd door , op
Het festivalseizoen is officieel van start gegaan én het is gevoelsmatig hoogzomer op het moment. Twee redenen voor jullie om elke dag met de grootste glimlach de deur uit te gaan maar vanaf nu een derde! Zoals beloofd zijn de laatste namen voor de nieuwe area Big Top bevestigd, met internationale headliner Calvin Harris exclusief op Mysteryland deze zomer! Daarnaast zullen talenten Tommy Trash en Sandro Silva deze muzikaal groteske tent inwijden voor onder andere Avicii, Fedde le Grand, Martin Solveig en Hardwell.

Calvin Harris is op dit moment een van de grootste DJ's ter wereld, en heeft een aantal serieuze hits achter zijn naam staan. Zoals 'Bounce' ft. Kelis, 'Feel so Close' en uiteraard de wereldwijde nummer één hit met Rihanna 'We Found Love'. Vorige week releaste hij samen met Ne-Yo de plaat 'Let's Go' wat nu al onofficieel als de zomerhit van 2012 wordt bestempeld. Trots dat hij exclusief voor Mysteryland koos om deze zomer in Nederland te draaien, en de perfecte laatste toevoeging aan het programma van de onofficiële afsluiter van het festivalseizoen!

Vorige maand kondigden ze aan dat Mysteryland als enige festival in Nederland tot nu toe de kaartprijs verlaagt vanwege het terugdraaien van het BTW tarief, van 19% naar 6%. Dit betekent dat een Mysteryland kaartje nu €67 kost in plaats van €75. Feestgangers die in de voorverkoop al een kaartje besteld hadden krijgen deze week het verschil teruggestort op hun bankrekening. Kaartjes zijn beschikbaar via Mysteryland.com.

Houdt de komende maanden de Mysteryland website, Facebook en Twitter in de gaten voor toffe (re)mixen van de DJ's, leuk nieuws en grappige grapjes! Het volledige programma van Mysteryland is te vinden op Mysteryland.com.

En hierbij de gouden tip voor aankomende zomer: Beter goed gefeest, dan slecht geslapen!

14 opmerkingen

nice! dikke producer!
Inderdaad netjes :D
Had wel verwacht dat ze nog meer dan een naam toe zouden voegen maar goed, vermaak me daar wel ;)
Artiest {SHOWLIST artist 51850, 61067}
Op de radio gehoort dat Calvin Harris optreed met een band en eigenlijk niet kan draaien, maar dat zal wel een fabeltje zijn

Erg benieuwd naar Tommy Trash!
Uitspraak van Jos C op woensdag 23 mei 2012 om 21:05:
Op de radio gehoort dat Calvin Harris optreed met een band en eigenlijk niet kan draaien, maar dat zal wel een fabeltje zijn


Ja een dikke fabel. Ik heb hem live horen draaien in Miami (masquerade hotel). Was echt heel vet!!
 
Artiest Ghost Dog
ken die hele man nie, maar zal ongetwijveld een bommetje zijn
 
Altijd al eens willen zien!
Beter goed gefeest, dan slecht geslapen. Die houden we erin
Heel vet. :D Line-up is verder wel leuk, niet om van de daken te schreeuwen.
Mwha... #kweetniet!
 
ID&T afzetters
Vorige maand kondigden ze aan dat Mysteryland als enige festival in Nederland tot nu toe de kaartprijs verlaagt vanwege het terugdraaien van het BTW tarief, van 19% naar 6%.

:roflol::lol:
Ze bedoelen daarmee dat alle prijzen van festivals gebaseerd zijn op een btw tarief van 19% en dat geen enkel festival hun prijzen verlaagt omdat het btw tarief vanaf 1 juli 2012 6% zal worden. Uitzonderingen zijn de festivals die hun verkoop vanaf 1 juli 2012 zullen starten.