Partyflock
 
­ Nederland

Zweeds electro duo F.o.o.l. komt naar Nederland

gepubliceerd door , op
De Afdeling
21 mei 2012
FeestDe Afdeling · F.O.O.L
Datumzaterdag 9 juni 2012
LocatieParadiso Site
Fuck Our Ordinary Lives! De twee jonge jongens uit Zweden zijn recentelijk internationaal doorgebroken met hun explosieve en bijzondere electro sound. Uit electro blogs in binnen en buitenland was hun naam al niet meer weg te denken en hun grote doorbraak kwam met de release van de officiële remix van Danger's 4h30. Inmiddels maken ze remixen voor Dada Life, Haezer en Pendulum, toeren ze over de hele wereld. en naar Amsterdam.



Het van origine DJ talentenplatform De Afdeling liet in het verleden al zien waar zij muzikaal voor staat: electro, drum and bass, dubstep, techno en soms nog een tikkie harder. Alles staat in het teken van dansbare energieke muziek met hoog party gehalte. Nu verhuizen zij voor het eerst naar de grote zaal van De Paradiso voor vooral lekker veel nieuwe opzwepende heavy electro beats. En niet zonder versterking.

Line-up:
F.O.O.L
Determinators (live)
Lucky Done Gone
Kernkraft
De Cultuurbarbaren

Ook De Cultuurbarbaren zijn lekker aan de weg aan het timmeren. Ze waren al in de studio bij Giel Beelen en stonden op Defqon 1 en Mysteryland. Ook deze zomer zijn ze met hun energieke partymix van electro, acid en drum and bass niet meer weg te denken van de grote zomerfestivals. En sta niet raar te kijken als er stiekem een rock nummer tussendoor gedraaid wordt. www.decultuurbarbaren.nl/

Determinators creëert zijn eigen Amsterdam Power Stijl, een mix van harde electro, drum and bass, dubstep en hardtechno. Waren jullie moe vorige keer, om half vijf 's nachts? Daar was niets van te merken! Hij draait alles om jullie in beweging te houden. Raw Power!



Vanuit het hoge noorden zijn ze met zijn drieën de Amsterdamse rave scene binnengevallen, Kernkraft a.k.a. de Super Acid Rave Men, en niet zonder succes. Inmiddels zijn hun eigenwijze Zebra rave party's, op vaak originele en underground locaties, steevast uitverkocht. Dat zal vast niet zonder reden zijn...



Vorige keer al op de line-up en nu als opener terug op dit mega event. Lucky Done Gone heeft zich als "serious talent" al een keer eerder bewezen. Deze jonge rakker van Grip Music kan overweg met techno, electro, classics en drum and bass en dat maakt hem een lekkere binnenkomer.

6 opmerkingen

Knallerts! :D
 
Fak.... voor het eerst dat ik het jammer vind op vakantie te zijn.

:(
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2283, 4136}
Uitspraak van actief op dinsdag 22 mei 2012 om 21:14:
Krieg


Ja zeker weten een hele vette kippevel track!!!