Partyflock
 
­ Nederland

Soixante neuf 040 op vrijdag 1 juni

gepubliceerd door , op
Na een afgeladen editie in mei is het 1 juni weer tijd voor de volgende knaller van Soixante Neuf. Dit keer gaat het concept internationaal met Belgisch nummer 1 eclectic R&B deejay Sake, die elke zondag de Mondial op zijn kop weet te zetten! Op zeer breed verzoek van het Eindhovense publiek komt deze grootheid het publiek vermaken op vrijdag 1 juni, dus maak je borst maar nat. Hij wordt verder aangesterkt door *Yellow Claw's*, Jim Aasgier en the Goodfellas. Maar dat is uiteraard nog niet genoeg, zo zijn de Soixante Neuf residents ook aanwezig, die nu landelijk hoge ogen gooien met hun high level deejay skills!

Soixante Neuf belooft weer te knallen op vrijdag 1 juni. Aan de line-up zal het niet liggen, ook de Bermuda is er klaar voor, dus het enige wat nu nog ontbreekt ben jij, de bezoeker om deze avond het maximale te bereiken. Soixante Neuf is deze editie wederom aangekleed door Eindhoven meest classy mannen kledingzaak Fitz.

De helden van Soixante Neuf op vrijdag 1 juni op zijn:
Sake (Belgie)
Jim Aasgier (Yellow Claw)
Goodfellas // Mitchell Supreme
Smash & Aries // Pulse the Kid

Hosted by:
Smash

Daarnaast is er ook nog eens een speciale "Ladies first aktie", waarbij de eerste 75 dames die met een lady ticket binnen komen, gratis entree hebben PLUS een gratis drankje! Dus zorg dat je er op tijd bij bent om te feesten Á la Soixante Neuf!

Winactie!
Soixante Neuf is up-to-date met 'social media' en probeert haar bezoekers zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom haar events. Om dit te stimuleren, worden dit keer de leukste Tweets, Pings, Facebook comments, Krabbels e.d. met 2 gastenlijst plekken beloond voor het volgende event. Voeg @soixanteneuf69 toe op Twitter, Like US op Facebook Facebook and be part of the Soixante Neuf movement!

Verder heeft de organisatie nog een paar verassingen voor jullie in petto op deze heugelijke avond. Dat Eindhoven de gekste is, zal vrijdag de 1e eens te meer worden bewezen. Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies only Entrance'rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. VVK kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.soixante-neuf.nl of alle Free Record Shops. De hosting wordt gedaan door Jason (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen! Soixante Neuf is here to stay!