Partyflock
 
­ Nederland

Luminosity Beach Festival afterparty

gepubliceerd door , op
Eindelijk breekt de zon door en verjaagt deze de regenwolken boven het Nederlandse kustgebied. Hoogste tijd voor Riche om de deuren weer open te gooien. Bovendien een uitgelezen mogelijkheid om in de totale partymood te komen en in dit kader zal er na het Luminosity Beach Festival een officiële afterparty georganiseerd worden. Overdag vertoeven op het strand van Zandvoort en s'avonds uitzweten in de intieme Exposure te Zandvoort. Wat wil je nog meer?

Op de nacht van zondag 24 juni op maandag 25 juni zal Exposure om middernacht haar deuren openen voor de die-hard feest beesten die voor een groot gedeelte al een ware sensatie gehad hebben.

Net als op het beach festival zelf zullen wederom grote trancehelden als John O'Callaghan, Sean Tyas, Bolier en Menno de Jong hun opwachting maken. Dat wordt een grote euforische gezelligheid, trance pur sang. Handjes in de lucht en schreeuwen om meer tot 5 uur 's ochtends. Dat gaat een broeierig dampend feestje worden!

Wil je kaarten, wees er dan snel bij want er zijn nog maar 100 tickets over.
Een ticket kost slechts 9,50 euro (ex boeking fee) en zijn verkrijgbaar op luminosity-events.nl.

5 opmerkingen

Artiest Adri
Heerlijke line up! Ticket inmiddels al binnen :-)
 
Uitspraak van Adri op maandag 21 mei 2012 om 13:30:
Heerlijke line up!


(Y)
Ben er niet zo kapot van Tyas en de Jong is niet meer wat het geweest is :(
Ik denk dat Menno een van de weinige is die niet aan de "trance 2.0" & "progressive electro-house-huppeldepup" hype mee doet... Daarbij komen nog z'n oldschool-vive trance platen als Turtle Paradise, Bambino & Never Lose the Magic