Partyflock
 
­ Nederland

Harmony of Hardcore ontvlamt op alle fronten

gepubliceerd door , op
Laat de gekte losbarsten, volgende week zaterdag 26 mei is het zover! Harmony of Hardcore 2012 – Temple of the Ultimate Hardcore Feeling zal deze dag ontvlammen als nooit tevoren. Met een recordbrekende kaartverkoop, dikke line-up en positieve weersvooruitzichten lijkt het hardcorefestival een ultieme editie te gaan beleven. Check hier de laatste info, dit belooft gegarandeerd een beukfestijn te worden!

HoH heeft de lat dit jaar op elk front hoger gelegd. Ook het tweede officiële Harmony of Hardcore mixalbum is een heftige rit langs moddervette early en mainstream hardcore, verdeeld over twee cd's, met bijdragen van de grootste namen uit de scene. Zeg maar gerust een compilatie die het festival waardig is. Harmony of Hardcore – The Compilation (release: vrijdag 25 mei) is simpelweg verplichte kost voor elke hardcorefan, zaterdag 26 mei is het album verkrijgbaar op het festival. Op het terrein is ook andere HoH merchandise te vinden, waaronder dit jaar exclusieve shirts van Muchachomalo!

Zoals gezegd, er gaan records worden gebroken. Nooit eerder kwam Harmony of Hardcore zo veelbelovend voor de dag. De kaartverkoop gaat uitermate hard, de weersvoorspellingen zijn voorzichtig maar positief -grote kans dat de zon schijnt op dé dag voor alle hardcorefreaks!

Vervoer
Harmony of Hardcore is dit jaar bovendien beter dan ooit bereikbaar voor iedereen. Vanuit heel Nederland rijden bussen van Eventtravel, terwijl bezoekers die met de trein komen terecht kunnen bij pendelbussen die rijden vanaf Eindhoven Centraal Station. Deze kosten slechts € 5,- per rit, de beste oplossing voor een ideale festivaldag.

Kortom, alles staat klaar voor een grensoverschrijdend evenement. Het beste wat hardcore te bieden heeft, zowel muziek, organisatie als publiek lijkt er helemaal voor te gaan.

Kijk voor tickets en meer info op de website: www.harmonyofhardcore.nl. En hou natuurlijk de social media in de gaten; Facebook en Twitter voor alle HoH updates.

Tickets:€35,50 (ex fee)
VIP:€52,- (ex fee)

17 opmerkingen

Hopen op mooi weer :bounce:
Werkzaam bij Cyndium
Zeker wel even heen. De line-up ziet er goed uit.
Moeilijk veel zin in, weekje voor Intents :D
Zin in!! altijd een top feest! :)
Uitspraak van [F.C.M.R.] AddictedToViolence op dinsdag 15 mei 2012 om 12:07:
Zin in HoH.
Hopend op 20 graden en de gehele dag zon


Ja laten we het hopen:d
heb er onwijs veel zin zin(l)
laatste aanpassing
zin in!! :bounce:
laatste aanpassing
1* TWAH
2* HoH
3* Intents festival..

wordt een beste maand haha
 
maaar heb er zin in niet normaal :D :cheer:
Aanweziggg :)
We hebben er zin in!