Partyflock

Dancetour is de zomer

Dancetour is de zomer

anoniem gepubliceerd op
Dancetour (flyer)
FeestDancetour · Lelystad Site
OrganisatieDancetour Site
BOD events Site
LocatieParkwijk
Datumdonderdag 17 mei 2012
StadLelystad
FeestDancetour · Maastricht Site
OrganisatieDancetour Site
BOD events Site
LocatieMarkt
Datumzondag 20 mei 2012
StadMaastricht
FeestDancetour · Breda Site
OrganisatieDancetour Site
BOD events Site
LocatieChasséveld
Datumzondag 27 mei 2012
StadBreda
FeestDancetour · Roosendaal Site
OrganisatieDancetour Site
BOD events Site
LocatieVrouwenhofpark
Datumzondag 10 juni 2012
StadRoosendaal
FeestDancetour · Leeuwarden Site
OrganisatieDancetour Site
BOD events Site
LocatieOldehoofsterkerkhof
Datumzondag 8 juli 2012
StadLeeuwarden
FeestDancetour Zwolle 2012 Site
OrganisatieDancetour Site
BOD events Site
LocatiePark de Wezenlanden Site
Datumzondag 22 juli 2012
StadZwolle
FeestDancetour · Goes Site
OrganisatieDancetour Site
BOD events Site
LocatieGrote Markt
Datumzondag 29 juli 2012
StadGoes
FeestDancetour · Apeldoorn Site
OrganisatieDancetour Site
BOD events Site
LocatieMarktplein
Datumzondag 12 augustus 2012
StadApeldoorn
FeestDancetour · Tilburg Site
OrganisatieDancetour Site
BOD events Site
LocatieLeijpark
Datumzondag 19 augustus 2012
StadTilburg
FeestDancetour · Doetinchem Site
OrganisatieDancetour Site
BOD events Site
LocatieSimonsplein
Datumdonderdag 30 augustus 2012
StadDoetinchem
De zomer komt er aan en dat betekent dat het weer tijd is voor Dancetour. Stichting Dancetour komt dit jaar naar 12 steden door heel Nederland van april tot eind augustus. Het concept Dancetour staat voor "bringing people together" en geeft hier landelijk invulling aan door onder andere 12 gratis toegankelijk dance events met DJ's zoals Afrojack, HouseQuake, Hardwell en Sunnery James & Ryan Marciano, DJ Knock Out contest, Mixperience voor mensen met een beperking, co-creatie door 250 studenten van 10 onderwijsinstellingen bij de projecten te betrekken en Dancetour Abroad in samenwerking met 1% Club en Be More, een landelijke fundraising voor een muzikaal project in Zuid-Afrika waarbij ook Nederlandse studenten worden uitgezonden. Dancetour is onderscheidend in haar genre; Dancetour is een gratis toegankelijk dance event én is een maatschappelijk betrokken project. In 2011 had Dancetour ruim 163.000 bezoekers door heel Nederland.

Dancetour
Het evenement Dancetour is de hoofdactiviteit van het concept 'bringing people together' en vindt ook dit jaar weer plaats van Pasen tot eind augustus. Dancetour is in de afgelopen jaren met 20 procent gegroeid; de reden voor deze groei is te danken aan het feit dat Dancetour het enige gratis en voor iedereen toegankelijke regionale dance evenement is. Daarnaast speelt de maatschappelijke betrokkenheid van Dancetour een grote rol bij haar groei; Dancetour wordt georganiseerd om jongeren en jong volwassenen bij elkaar te brengen. Daarnaast zet Dancetour zich in op educatief vlak door 250 studenten bij haar projecten te betrekken; van het organiseren van de Mixperience tot acties om geld in te zamelen voor Dancetour Abroad. Dancetour speelt in op de trend op het gebied van Social Media; interactie met de doelgroep. Zo kunnen jonge DJ's zich aanmelden met hun mix op de Facebookpagina van Dancetour en kan er gestemd worden. De top 3 meeste likes gaan door naar de finale, maar Stichting Dancetour geeft ook nog één wildcard weg, zodat er vier finalisten in de DJ Knock Out battelen. De winnaar wordt uitgekozen door een vakjury en deze draait op Dancetour in de desbetreffende stad. Dancetour vindt dit jaar achtereenvolgens plaats in de steden: Arnhem, Dordrecht, Lelystad, Maastricht, Breda, Roosendaal, Leeuwarden, Zwolle, Goes, Apeldoorn, Tilburg en Doetinchem.

3 opmerkingen

Niet janken tis gratis
laatste aanpassing
vind het nog een aardigge ine up'steeds hoor! ik ga zeker een stuk of 5 6 steden af! scheelt tochw eer entree kan je ook zuipen van kope!