Partyflock
 
­ Nederland

Beukgevaar V
The Club Movement

gepubliceerd door , op
Nog maar een ruime maand en dan is het tijd voor echt 'Beukgevaar'! Met deze laatste editie van Beukgevaar gaat BML Events even laten zien wat nou echt geknal is. Alle voorbereidingen zijn in volle gang. Social media word overspoeld met berichten, maar ook is de voorverkoop echt van start gegaan.

Om de voorverkoop te stimuleren heeft de organisatie besloten om "early birds" te verkopen die maar € 5 per stuk zijn, waardoor je dus binnen 2 extra biertjes kunt halen. Deze "early birds" kunnen gekocht worden bij enkele kaart verkopers. Wil jij weten wie deze kaartverkopers zijn of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@bmlevents.com. Deze actie loopt tot 27 mei.

De organisatie heeft besloten een verandering in de line-up te brengen. Wegens enkele omstandigheden draait in de plaats van Dj Sidecore nu de Haagse knaller Dj Mindfuck. Deze Hagenees weet wel hoe hij de voetjes van de vloer moet brengen met zijn grandioze setjes. Aangezien Mindfuck in de plaats van Sidecore zijn kunsten vertoond, staat deze Dj vanzelfsprekend tegenover een andere goede knaller genaamd Dj Trypsin. Zij zullen samen een echte knalset neerzetten waarbij niemand er ook maar 1 seconde aan denkt om stil te willen staan.

Ook is natuurlijk Dj N-ergetic weer aanwezig op deze laatste editie van Beukgevaar. Deze mix-master weet wel hoe hij zijn setjes in elkaar moet zetten. Van mainstream tot uptempo, van industrial naar darkcore. Niets is te veel voor deze echte liefhebber van de hardere stijlen, vandaar dat deze Dj de 'resident dj' van BML Events is.
Dj N-ergetic staat samen met een andere top dj genaamd Red Faction. Zij zullen vanzelfsprekend een set neer zetten waar iedereen nog lang zal over napraten.

De organisatie is bezig met een website maar voor nu gebruikt BML Events haar facebookpagina waarop alle updates en foto's van de feesten die zijn geweest te vinden zijn. Druk op de 'vind ik leuk' knop om up to date te blijven met de nieuwste informatie over de events. Facebook.

Wil jij de organisatie volgen op Partyflock? Dat kan ook! Hierop kun je de agenda, het archief en foto's van feesten die zijn geweest allemaal bekijken. Partyflock organisatiepagina

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 60748, 54164}
Let's rock this place :) ! BML Events (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 30020, 18755, 74664}
(Y) Succes mannen!