Partyflock
 
­ Nederland

Wooferland Pre-Party

gepubliceerd door , op
Wooferland Festival
4 april 2012
Een seizoen zonder Wooferland is een seizoen niet gefeest! Daarom heeft Wooferland een Pre-Party ingelast in mei. Een 'spring edition' dus. En springen mag, want voor trouwe Woofers hebben ze bovenop dit mooie nieuws ook nog eens een niet te versmaden aanbieding:

Als je nu je ticket haalt voor het festival in september, krijg je er als bonus een free ticket bij voor de Wooferland Pre-party. Twee feesten dus, voor de prijs van één!

Wooferland Pre-Party
Op vrijdag 11 mei aanstaande vindt er een extra, intieme editie van Wooferland plaats in Club Undercurrent. Deze bijzondere, tijdelijke locatie drijft midden in het IJ in Amsterdam. Het feest zal ouderwets lang doorgaan tot 7 uur 's ochtends!
Een grote verrassing achter de decks is Groovemaster Johnson, voor velen een oude bekende, maar voor Wooferland een nieuw gezicht. Daarbij staan, naast een aantal bekende residents, ook JP en Rossi weer te trappelen en is Edgarito uitgenodigd na zijn fijne set op de afgelopen wintereditie in Paradiso.

Wooferland Festival 2012
De datum voor het festival dit jaar staat vast. Op zaterdag 1 september sluit Wooferland de festivalzomer van 2012 weer in stijl af. Wie de programmering zullen sieren, blijft nog even een verrassing, maar het is geen geheim dat deze eigenlijk nooit en te nimmer teleurstelt. Op Wooferland hoor je traditiegetrouw alleen de beste house, techno en oldschool classics van '88 tot halverwege de 00's, en dat op de gezelligste en meest knusse vierkante meters van festivalland. Voor velen al jaren hét festival waar naar wordt uitgekeken - dit mag je niet missen!

Mocht je nog helemaal niet willen of kunnen beslissen of je naar de zomereditie komt, er zijn voor de Wooferland Pre-Party uiteraard ook gewoon tickets los verkrijgbaar voor een ouderwets lekker prijsje van
€ 12,50. En wees gewaarschuwd, het nieuws gaat al als een razende rond en er is een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar voor dit feest.

Kaarten
Kaarten voor de Pre-Party kosten € 12,50 (excl. fee). Kaarten voor het festival kosten € 32,50 (excl. fee)
Speciale aanbieding Combi Tickets Wooferland Festival & Pre-Party: € 32,50 (ex fee).

Tickets bestel je bij: Easytcket.com.

1 opmerking