Partyflock
 
­ Nederland

Prestige fashion edition

gepubliceerd door , op
Prestige
24 april 2012
FeestPrestige · Fashion Edition
Datumzaterdag 26 mei 2012
WinactiePrestige actiegesloten
LocatieThe Villa
Future of House komt 26 mei met iets unieks, namelijk Prestige Fashion Edition! Het fabuleuze Prestige concept zal ditmaal in het teken staan van fashion. Dit geheel nieuwe concept zal alles gaan stralen wat met klasse en stijl te maken heeft!

Club The Villa zal een heus walhalla worden voor Fashionista's, waarbij natuurlijk ook een echte modeshow hoort! Ben je dus ook zo modebewust? Dan is dit een geweldige avond voor jouw! Haal je jurkjes en pumps te voorschijn en kom samen met Future of House de avond compleet maken.

Er zullen op deze avond vier zalen geopend zijn, waarin artiesten als Erick E, Lucien Foort, D-Rashid, E-Sonic, Michael Mendoza, Tony Cha Cha & more te horen zullen zijn! Er zal voornamelijk house, dirty house, latin house, eclectic en deephouse gedraaid gaan worden. Dikke beats gecombineerd met fashion, wie wil dat nou niet? De grootste artiesten en fashion.

Vooraanstaande topmodellen zullen deze avond ook de show stelen op de catwalk. Een modeshow in een club? Hoe uniek is dat! Aarzel niet en beleef samen met Future of House deze unieke gebeurtenis en zorg ervoor dat de avond de boeken ingaat als een succesformule, waar jij natuurlijk onderdeel van was! Dus hul jezelf in je beste outfit en kom naar club The Villa op 26 mei en laat je meevoeren!

Zou jij je avond willen doorbrengen als een echte V.I.P., met extra's en een eigen tafel? Een fles drank naar keuze en natuurlijk nootjes, fruit en snoepjes om je avond compleet te maken! Aan een tafel kunnen zelfs 10 personen, dus niet twijfelen en gewoon doen! Mail naar vip@prestigeonline.com