Partyflock
 
­ Nederland

Hell's Basement presents Promo

gepubliceerd door , op
Hell's Basement
6 april 2012
Op deze editie van Hell's Basement wat op 4 mei plaatsvindt, zullen de heren Promo & Dr. Peacock centraal staan. Op Hell's Basement, wat georganiseerd wordt door Lunatic & Miss Hysteria, worden vooral de hardere stromingen ten gehore gebracht zoals hardcore, darkcore, industrial en frenchcore.

Promo die in mei 2012 met zijn nieuwe album 'True tones' komt, heeft eigenlijk geen introductie meer nodig.
Deze man zorgde voor een ware revolutie in de hardcore scene met zijn Promo files en is daarnaast ook de oprichter van The Third Movement. Met veel hits en vele evenementen, waaronder Lowlands, op zijn naam mag hij zich tot de grootste van de hardcore scene rekenen.

Dr. Peacock, een frenchcore gigant van Nederlandse bodem, gaat de laatste jaren erg hard. Aangezien hij op dit moment niet veel boekingen aanneemt vanwege zijn gezondheid wilde hij voor dit evenement een uitzondering maken. De organisatie is dan ook erg blij dat deze frenchcore gigant op 4 mei Amersfoort zal doen schudden.

Paraat staan ook de residents van Hell's Basement Lunatic & Miss Hysteria, die het publiek zullen bedienen op een hard en duister setje zoals je van dit duo gewend bent. Binnenkort komt dit duo met een aantal nieuwe releases die op dit evenement ten gehore worden gebracht.

Edge of Darkness en Insaniax, de residents van MFST, zullen ook aanwezig zijn. Zij zijn vooral bekend van hun releases op Manifest records. Mc Da Hustla zal deze mannen bijstaan om er een waar spektakel van te maken.

De line-up wordt compleet gemaakt met een live act van Omkara. Hij zal binnenkort een album op het label Noisj uitbrengen en zijn live act zal dan ook bestaan uit tracks die op dit album zullen verschijnen.

Line-up
Promo
Dr. Peacock
Lunatic & Miss Hysteria
Edge of Darkness
Omkara (live)
Insaniax

Hosted by Mc Da Hustla

Locatie
Poppodium de Kelder is gelegen aan het Eemplein te Amersfoort. De goede sfeer, het harde geluid, de industriële uitstraling, de gunstige ligging en de goede parkeervoorziening maken dit een perfecte locatie voor Hell's Basement: 'Het Hardste feest van Amersfoort'

Tickets
De kaarten zullen 10 euro in de voorverkoop zijn en 12,50 aan de deur. De kaarten in de voorverkoop kunnen worden gehaald bij de Primera winkels, via Paypal en op de site van de Kelder. www.podiumdekelder.nl. Omdat de run op tickets voor de Hell's Basement edities altijd erg hard gaat, raadt de organisatie de bezoekers aan om kaarten in de voorverkoop te halen.

Voor verdere info kun je terecht op www.hellsbasement.nl en www.podiumdekelder.nl

6 opmerkingen

Omkara Techichi Netjes hoor die maakte altijd wel vette nummers maar tijdje niks meer van em vernomen
dit gaat weer een knaller worden zoals eigenlijk elke editie van Hells Basement! goeie line-up, vette underground lokatie, super hard en goed geluid en een hoop gezellige mensen!!! tot 4 mei!!!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 61829, 82990, 66584}
Lekker bezig weer (y)

is kijken of ik er bij kan zijn!
Dion gewoon gaan jongen :) lekker biertje bij mij van tevoren ofzo