Partyflock
 
­ Nederland

KISS

gepubliceerd door , op
KISS
15 april 2012
FeestKISS · Keep It Sexy & Sophisticated
Datumzondag 3 juni 2012
WinactieKISS actiegesloten
LocatieBloomingdale Site
Keep It Sexy & Sophisticated. De prachtige damesbenen, waar voor deze KISS editie aan het Bloemendaalse strand een wel zeer luxueuze waarde aan wordt gegeven. Maar voordat verklapt wordt welke lady like goodie deze KISS editie waarborgt, is het eerst tijd jou voor te bereiden op het muzikale genot dat de programmering van deze editie biedt. Waarna je tot slot verwend wordt met een exclusieve early bird ticketactie. Het moge duidelijk zijn: KISS tovert Beachclub Bloomingdale om tot een sexy en sophisticated paradijs!

KISS: Keep It Sexy & Sophisticated
Na een feestelijke viering van het tweejarig bestaan, pakt KISS op zondag 3 juni opnieuw uit aan het Bloemendaalse strand. Zich onderscheidend door een volwassen sound, vinden ook ditmaal getalenteerde artiesten met hun zware platentas hun weg langs het steile strandpad. Vanaf 16:00 uur garanderen zij jou meerdere gehoorgasmes en tot klokslag middernacht vullen ook de danseressen jouw totaalbeleving aan met royale acts.
Onder ritmische begeleiding van MC Spyder zal de avond meerdere hoogtepunten bereiken met mega acts van:
- Shermanology
- Gregor Salto
- Lucien Foort
- Genairo Nvilla
- Miss Sugaware
- Brian Chundro & Santos
- Pascal Moreno & Pascal Moreno

Win Christian Louboutin pumps!
Houten vlonders of niet, dameshakken paraderen zelfs elegant op de houten vlonders van Beachclub Bloomingdale; zeker met een classy paar Christian Louboutin pumps! De wereldberoemde designer (Christian Louboutin.com) lanceerde zijn eerste schoenencollectie in 1991 in Frankrijk, waarna hij deze sinds 1992 karakteriseerde door elke schoen als handelsmerk te voorzien van glimmende rode zolen met aan de binnenkant zijn handtekening. High end fashion shoes; zoals ook elke wereldster begrijpt.
Modebewuste dames doen de titel van deze alinea op het puntje van de stoel zitten want KISS verloot een paar Christian Louboutin pumps ter waarde van € 695,-! Hoe je hiervoor in aanmerking komt is simpel; haal jouw KISS ticket en voer de barcode van jouw entreekaartje in via KISS.nl. Tijdens KISS zal op zondag 3 juni om 18:00 uur bij Beachclub Bloomingdale de winnares bekend gemaakt worden.

Tickets
KISS en Bloomingdale zijn er al helemaal klaar voor om jou op zondag 3 juni te verwelkomen. Voor de eerste 100 vroege beslissers is er tot 1 mei een bijzondere early bird ticket actie; waarbij jij voor slechts € 5,- een kaartje bemachtigt! Na 1 mei gaat de reguliere ticketverkoop van start en ben jij voor € 15,- verzekerd van je KISS entree. Tickets zijn via KISS.nl te bestellen.
Voor de VIP liefhebbers zijn er nog een beperkt aantal tafels verkrijgbaar, welke via vip@royalconcepts.nl besteld worden.

Fans maken tot slot kans op free tickets en andere royale KISS goodies op Facebook.com

KISS: Keep It Sexy & Sophisticated