Partyflock
 
­ Nederland

Full Moon was geweldig

gepubliceerd door , op
Full Moon was afgelopen zaterdag een spectaculair mooi feest! Iedereen is nog aan het nagenieten van al het moois en van de unieke echte Full Moon sfeer. De volgende Full Moon in The Sand staat gepland op 17 november, maar voor de fans die echt niet kunnen wachten heeft Full Moon een spectaculaire beach editie gepland op zaterdag 23 juni op Beachclub Vroeger.



Early bird Full Moon on the Beach
Full Moon on the Beach 2011 was een heerlijke beachparty met al de mooie watereffecten, topdj's, lichteffecten, spectaculaire entertainment en uiteraard volop zon, zee en strand! Ook dit jaar is er weer een Full Moon beach editie. Haal snel jouw ticket met flinke korting voor maar €25. Full Moon on the Beach op zaterdag 23 juni gaat gegarandeerd een topfeest worden!

Check hier de Aftermovie van de vorige Beach editie



Bestel hieronder jouw Full Moon on the Beach ticket:
Paylogic
Easyticket
Seedance


Zon, zee & strand: zaterdag 23 juni!
Full Moon on the beach is de ultieme beach party en wel in één van de meest populaire strandtenten van het moment: Beachclub Vroeger! Geniet van de zon, zee en zand. Deze editie van Full Moon op het strand heeft een spectaculaire waterthema en gemixt met shows die je doen verbazen, zul jij het echte zomerse gevoel ervaren. Ook zal er een speciale VIP area zijn, waar je uitzicht hebt over het hele feest en over de beste shows!



Full Moon in 17 november in The Sand!
Afgelopen zaterdag was een onvergetelijke avond vol met vette laser- en ledshows, prachtig vuurwerk, speciale VJ-beelden, bijzondere acts, geweldige muziek en uiteraard de tipi tenten niet te vergeten in het zand! Maar het belangrijkste dat niet mocht ontbreken was de unieke Full Moon sfeer, en die was weer volop aanwezig! Op zaterdag 17 november staat de volgende spectaculaire editie gepland. Koop nu snel jouw kaartje met korting. Deze tickets zijn beschikbaar voor maar €29,50! De voorverkoop is nu van start gegaan, dus wees er snel bij want op=op! En deze editie zal gegarandeerd uitverkocht zijn!



Deze super early bird tickets zijn hier verkrijgbaar:
Seedance
Easyticket

2 opmerkingen

 
Zeker aanwezig op het strand (Y)
 
FM of Haremnights,kan niet moeilijk zijn;HN!!!