Partyflock
 
­ Nederland

Format vanavond in AIR

gepubliceerd door , op
Format
13 maart 2012
April doet wat hij wil. En dat geld ook voor Juan Sanchez die met grootheden Joseph Capriati (Drumcode) en Egbert (Cocoon, live) op de proppen komt. Juan Sanchez mag zelf uiteraard niet ontbreken op vrijdag 13 april. De opwarmer in AIR1 is de Eindhovenaar Makcim.

AIR2 is de hele avond lang het ruim van Van Sans Airlines. Oftewel de kers verse TWSTd winnaar Quentin van Honk en de ongekroonde underground koning van Mokum, Ici Sans Merci.

Juan Sanchez is een ware connaisseur. Wie vaker naar Format gaat weet dat hij een neusje heeft voor het wel en wee, what's hot and not in technoland heeft. Zijn speciale gast is dan ook Joseph Capriati. Hij heeft net weer een track uit met Adam Beyer op diens Drumcode label. Het misstaat hem niet regelmatig op party's als Awakenings of trendsettende clubs als Berghain op te treden. Capriati komt dus binnen als een held. Echter is zijn reputatie in Zuid-Europa die van een halfgod. Wij Hollanders zijn wat nuchterder van aard maar zouden natuurlijk ook trots zijn.

Zo komt Egbert (live)! En die doet niet onder voor de internationale sterren. Hij maakt de nodige airmiles want het buitenland trekt hard aan deze techno virtuoos. Zo is hij pas net terug van een tour door Japan en komt er binnenkort een nieuw album uit. Egbert en Format is een bewezen combi. Dus een oproep aan alle FormatTEURS: 'mis dit niet'!

Makcim gaat de bewuste vrijdag de dertiende openen. Makcim komt oorspronkelijk uit Moskou en is al geruime tijd woonachtig in Eindhoven waar hij (what's in a name) 'Minimal Eindhoven' oprichtte. Hij is een begenadigd producer en heeft dan ook meerdere releases op de invloedrijke Amsterdamse Imprint en Remote Area labels. Dus heb je je Format ticket op zak, ga dan niet te laat van huis.

AIR bestaat bijna twee jaar en Format is dus ook bijna jarig! Wie vorig jaar op de verjaardag was kan getuigen dat de Moshpit op z'n kop ging tijdens Gaiser en Len Faki. Voor deze feestelijke mei editie staan The Advent, Juan Sanchez & Daniel Sanchez en Bas Amro op het programma.

Wil je in al je voorpret genieten van de muziek die je op Format hoort? Check dan de Format podcast. Ben je meer visueel ingesteld? Bekijk dan de registraties op het Youtubekanaal van Format.