Partyflock
 
­ Nederland

Wie wordt de nieuwe Armin van Buuren, Chuckie, Zany of Afrojack?

gepubliceerd door , op
BDJVN
8 april 2012
FeestBDJVN · De grote landelijke finale
Datumvrijdag 20 april 2012
LocatieBij Lampe Site
Na weken met slopende voorrondes vindt er vrijdag 20 april de spannende grote landelijke finale van de contest 'Beste dj van Nederland' (BdjVN) plaats in discotheek De Bij Lampe in Raalte. Zeven dj's uit vijf verschillende provincies staan in deze finale. Eén van hen gaat de Beste dj van Nederland 2012 worden, een titel die in de geschiedenisboekjes zal komen. De finale start om 22.00 uur en is live te volgen via live stream op www.bestedjvannederland.nl

Voor deze eerste editie van Beste dj Van Nederland schreven zich maar liefst 337 professionele- en amateur dj's vanaf 18 jaar in. Na een strenge voorselectie gingen de zestig beste dj's uit alle provincies van Nederland met elkaar de strijd aan in deze groots opgezette landelijke dj competitie 'Beste dj Van Nederland'. Na de voorrondes en regionale finales in de diverse provincies strijden de finalisten nu in De Bij Lampe om de felbegeerde titel 'Beste dj van Nederland'.

De finalisten zijn: Molina (Groningen), Lenny Apple (Groningen), The Tempest (Gelderland), Joey Seraos (Flevoland), Jam Flowww (Zeeland), Roman Anthony (Zeeland) en Runo Cortez (Zuid-Holland). Om 22.00 uur start de finale (deuren open om 21.00 uur). De dj's krijgen dan 30 minuten om het publiek en de topjury wederom te overtuigen van hun muzikale creativiteit. De jury bestaat uit de dj's TLM, ArmenianBoy en dj Manie als juryvoorzitter. dj Manie is o.a. bekend als producer van de nummer één hit 'Dansplaat'. Direct na de competitie is de afterparty, deze wordt ingevuld door enkele bekende dj's.

'De kandidaten, het publiek, de jury en de organisatie wisten dat deze impuls de stap naar iets heel moois kan betekenen. Het niveau van de finalisten is opvallend hoog. Zij doen qua dj-skills niet onder voor hun beroemde collega's', aldus Arsanio Wiet van Stichting Hollands Talent, organisator van de contest.

Voor de winnaar van De Grote Landelijke Finale is een aantrekkelijk prijzenpakket samengesteld waaronder een Pioneer dj-set t.w.v. € 5500,- beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Bax-shop en diverse optredens voor de winnende dj's. De entreeprijs is vijf euro in de voorverkoop via www.bestedjvannederland.nl en acht euro aan de deur.

Alle informatie over de dj's, muziekstijlen en achtergronden is te vinden op de website www.bestedjvannederland.nl.

11 opmerkingen

Wie wordt de beste dj of wie wordt de populairste dj.


Das nogal een groot verschil.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van toerist op donderdag 12 april 2012 om 15:22:
Wie wordt de beste dj of wie wordt de populairste dj.


Inderdaad.
sws zany :P
ja we willen graag nog een armin, afrojack of zany als het maar niet iemand is die origineel is :cry:
Artiest {SHOWLIST artist 35640, 105426, 65896}
sta er van te kijken dat er een hardstyle act de finale heeft gehaald congratz the tempest
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 43621, 53755}
Thanx J-Shock!