Partyflock
 
­ Nederland

AIR nodigt Minus uit voor 2 jarig bestaan

gepubliceerd door , op
AIR Loves Minus
6 april 2012
FeestAIR Loves Minus · AIR 2yr special
Datumvrijdag 27 april 2012
LocatieAIR Site
Op vrijdag 27 april viert AIR een weekend lang zijn twee jarig bestaan. Om deze speciale gelegenheid te vieren nodigt AIR het label Minus en haar topmannen uit. Gaiser, die al twee keer eerder in AIR een legendarische set weg gaf, is terug. Naast hem ook Ambivalent en Heartthrob vanuit het Minus label. Freddy Spool heeft de eer de avond te mogen openen voor deze helden en El Mundo & Satori laten van zich horen in AIR2.

Het label Minus bestaat sinds 1998 en is altijd als een thuisbasis geweest voor de grootste techno artiesten der aarde als Richie Hawtin, Magda, Marco Carola en Paco Osuna. Het geluid van Minus is een gevarieerde, unieke mix van de techno van nu, een voorloper van invloeden uit het verleden en heeft een sterke focus op het geluid van de toekomst.

Gaiser, een techno dj in hart en nieren uit Detroit, staat bekend om zijn eigen sound die op de dag van vandaag nog nooit iemand na heeft weten te doen. Toen hij opgroeide in Michigan was Gaiser een grote punk fan en hij speelde dan ook in verschillende bands. Dat veranderde allemaal toen hij voor het eerst naar een techno feest ging. Met Richie Hawtin achter de decks, werd Gaiser helemaal omver geblazen door zijn frisse sound, en is sindsdien dan ook overgestapt naar techno.

De Amerikaanse Ambivalent bracht de afgelopen tien jaar ook door in Berlijn. Nadat hij in aanraking kwam met de techno scene, heeft hij die nooit meer verlaten. Ambivalent werkt binnen het Minus label samen met voorman Richie Hawtin aan verschillende grote projecten.

Een andere grote Minus man: Heartthrob, speelt op 27 april in AIR zowel 'live' als hybride. Geboren als Jesse Siminski, kwam Heartthrob in aanraking met elektronische muziek door een familie lid die een platen winkel beheerde. In tegenstelling tot de twee andere is hij voor de muziek gaan wonen in Europa en draait hij in steden als London, New York, Berlijn en natuurlijk Amsterdam.

Freddy Spool heeft de eer om deze bijzondere avond te openen en in een booth te staan met de drie grote Minus helden. El Mundo & Satori, je kunt ze bijna residents van AIR noemen, laten van zich horen in AIR2, all night long!

Het twee jarig bestaan van AIR kan niet beter gevierd worden dan met een top line-up als deze, tot 27 april bij AIR Loves Minus!

Kaarten kosten in de voorverkoop € 16,- en zijn verkrijgbaar via AIR.nl.

3 opmerkingen

 
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak.............
M I N U S .... kaartje in de pocket!!!!!