Partyflock
 
­ Nederland

Ooit wel eens een bommetje gemaakt op een feest?
Hier je kans

gepubliceerd door , op
Royal Splash
29 november 2011
Royal Splash komt eraan en dat mag je niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Het is het ultieme feest waar nog lang over na gesproken zal worden. Een zwembadfeest waar je niet per se in zwembroek of bikini moet, maar het is oh zo leuk om toch met je voeten in het water te staan en te genieten van de heerlijke beats die door de speakers zullen klinken.

Het grote sportcentrum Merwestein in Nieuwegein wordt volledig omgetoverd tot een ware house-tempel en alle zalen zijn geopend inclusief het zwembad. Het restaurantgedeelte wordt een prachtige sfeervolle SDC lounge met alle mooie chill- en lounge-gedeeltes inbegrepen. Hier draaien ook echt topdj's! De sporthal wordt gehost door Scantraxx Freestyle. De ultieme mix van alle hardere stijlen in één. De dj's daar liegen er niet om: Luna, The Prophet, Korsakoff, The Darkraver en Rob & MC Joe.

In het zwembad zelf mag je in het bubbelbad gaan chillen, maar je kunt ook lekker met je voeten in het water luisteren naar de beste muziek of genietend aan de waterkant van alle tropische verrassingen die dit feest je biedt. Hier staan megatoppers die zorgen dat jij niet meer stil staat. Wat dacht je van dj's: Randy Katana, MEM, Mike S, Ko-c, Renji, Chris Scott, Mario Rijken van Olst, House, Santito, Emiel Roché, Joia Vita, Ruben Vitalis en nog vele anderen.




Ben je nog nooit geweest op dit te gekke feest, omdat je misschien denkt dat badkleding en zwemmen verplicht is? Niet getreurd, want juist door de vele zalen en dus mogelijkheden in dit mooie sportcomplex kun je toch onbeperkt genieten van de muziek en leuke mensen om je heen zoals jij dit zelf graag zou willen. Laat je ultieme zomer hier vast beginnen!

Het is voor jou een heel ander feest dan je gewend bent. Dit komt mede door de unieke locatie. De sfeer zal ook ongekend zijn en jij kunt dit meemaken. Het entertainment op de avond is van hoog niveau. Het feest is compleet met echt alles erop en eraan. Iedereen is VIP op deze avond! Je wordt voorzien van lekkere hapjes en er komt een heerlijk chocolade buffet waar je onbeperkt van kunt genieten.



Kijk snel hier of hier om jouw kaartje nog te bemachtigen. Je zal anders weer een jaar moeten wachten totdat er zo'n uniek feest zich aandient.

11 opmerkingen

Werkzaam bij Powercore Events
Artiest {SHOWLIST artist 647, 26016}
wel een ander bommetje :)
hahaha dacht even aan wat anders :)
super feest altijd weer
 
Artiest Joia Vita
Ja veel bommetjes van tracks :p
Heel veel zin in:)
kan iemand mij meer vertellen over het deurbeleid?Pb graag