Partyflock
 
­ Nederland

Super Q-Day house festival op Koninginnenacht en -dag in Arnhem

gepubliceerd door , op
Arnhem is een nieuw festival rijker! Op 29 en 30 april vind het Super Q-Day Festival voor het eerst plaats op het Roermondsplein in Arnhem. De organisatie is in handen van MBFH & Feel Factory, dezelfde namen die het succesvolle Beat the Bridge Queensnight in Arnhem en Festivaart in Ulft organiseren.

Het grote open grasveld van het Roermondsplein (voor Max Brothers) is de perfecte plek voor het nieuwe Super Q-Day Festival. Het terrein langs de Nelson Mandelabrug en Rijnkade geeft ruimte aan maar liefst 5000 partypeople. Het terrein word ingericht met een mega podium, VIP terras, bars en eetgelegenheden. Alles wat je tijdens een groot festival kan verwachten zal aanwezig zijn. Daarnaast zijn er veel grote nationale en regionale DJ's geboekt om het publiek te geven wat ze willen: twee onvergetelijke dagen!

De Arnhemse Sidney Samson is nog maar weinig in 'zijn' stad te zien. Hij heeft zijn werkterrein verlegd en is tegenwoordig vaker te vinden in Las Vegas dan in de Gelderse hoofdstad. Door samenwerkingen met o.a. Afrojack, Steve Aoki, Lil John en Roger Sanchez is hij de Arnhemse clubs misschien ontgroeid maar voor Koninginnedag in Arnhem maakt hij graag tijd vrij.

Na het auto ongeluk van DJ Jerry in 2008 zijn ze al een tijdje helemaal terug en gaan ze harder dan ooit! The Partysquad zorgt tijdens Super Q-Day Festival voor House met een Nederlandstalig tintje. Hun laatste hit 'Original Don', samenwerking met Major Lazer, verovert Europa op dit moment. De organisatie is dan ook blij dat ze door hun drukke schema tijd hebben weten te maken om naar Arnhem te komen.

Eén van de meest gevraagde DJ's in Nederland, de Spaanse Costa's en overige badplaatsen rond de Middellandse Zee, is Billy the Kit. Met een gemiddelde van 240 gigs per jaar staat Billy bekend om zijn energieke, charismatische en explosieve performance. Billy mag daarom zeker niet ontbreken op het Super Q-Day Festival!

Dat Nederlandse DJ's het tegenwoordig goed doen in het buitenland weten we ondertussen, maar dat je zelfs met de Nederlandse Dirty House sound door kan breken in het buitenland hadden niet veel mensen verwacht. Toch heeft deze Dirty House Bastard dat weten te realiseren. Sinds zijn track 'BadmanRiddim' in Engeland in de zomer van 2011 als hoogste binnenkomer binnen kwam in de UK charts, is hij niet meer te stoppen. Het gaat hier over Vato Gonzalez! Hij is erbij en zal met MC Tjen een Dirty House show weggeven zoals alleen hij dat kan.

Afterparty Super Q-Day Festival
Op Koninginnenacht gaat het feest na 0:00 uur nog even door op de afterparty in de Max Brothers aan het Roermondsplein. Vanaf 23:00 uur is de Max Brothers geopend. Ook hiervoor zijn vele top DJ's geboekt!
Het Amsterdamse duo Brian Chundro & Santos, Skitzofrenix en de Afro Bros zorgen dat het feest nog door gaat tot 4:00 uur. Er zijn slecht 500 tickets beschikbaar dus als je hier bij wilt zijn, koop je ticket dan in de voorverkoop via www.superqday.nl.

Tickets winnen voor het VIP terras?
Like de Facebook pagina van Super Q-Day Festival op Facebook en hou deze komende tijd in de gaten om kans te maken op tickets voor het VIP terras van Super Q-Day Festival. Er wordt iedere dag een ticketpakket verloot voor het VIP terras en de afterparty onder de nieuwe likers van die dag!

3 opmerkingen

Zin in!!