Partyflock
 
­ Nederland

Complete line-up Dancezone festival

gepubliceerd door , op
DanceZone Festival
15 februari 2012
Ommen is er klaar voor! Festivalterrein 'de Voormars' in Ommen is op zaterdag 25 augustus 2012 dé locatie voor de eerste editie van het nieuwe Ommerse outdoor dancefestival!
Op deze dag zal het ideale festivalterrein 'de Voormars', omgetoverd worden tot één grote magische dance wereld! Het festivalterrein dat zich vaker leent voor grote evenementen, zoals bijvoorbeeld de drukbezochte Ommer Jaarmarkt, is een ideale plek vanwege de centrale ligging en zijn omvang en zal op 25 augustus vele duizenden bezoekers maar liefst twaalf uur lang laten genieten van bekende grote namen uit de dance-scene, mystieke lichtshows en magisch vuurwerk!

Grote namen uit de dance-scene zullen zich op drie verschillende podia in stijl van hun eigen dance stroming vertegenwoordigen. Op het Hardzone podium vindt je hardstyle en harddance, op het Mashedup zone podium super vette Eclectic/House en op het Headzone podium is er plaats voor de liefhebbers van lekkere House en Trance. Naast de grote namen uit eigen land en buitenland heeft ook lokaal talent de mogelijkheid zichzelf te presenteren.

Het podium van de zeer populaire house muziek Headzone is gereserveerd voor de groovy house en trance. Voor deze heerlijke melodieuze sounds zijn grote namen als: Vato Gonzalez & MC Tjen, Sandro Silva, East & Young (Slam!FM DJ New Talent Award) en Shermanology verantwoordelijk. Natuurlijk ontbreekt de resident-dj van Headzone; Jay Mocio, ook niet in dit rijtje en zal er gestart worden met namen als Calle & Cruz, Tom Harisson en Yade.

Headzone zal gehost worden door MC Lady Rio & Sherlock. Het slot op het Headzone podium zal ingevuld worden door house die gedraaid zal worden door East & Young en afgesloten worden door de koningen van house: Shermanology.

Het Hardzone podium zal haar line-up starten met hardtrance, daarna harddance, om te eindigen met keiharde hardstyle. De line-up bestaat uit de volgende bekende namen: Donkey Rollers (Defqon.1), Geck-o vs Phrantic (Zwitserland), Stereotuners, The Guardian, Blockside, Demolition Dj B2B Gary D (Duitsland) en Miss Jay. Deze DJ's zullen er zeker voor zorgen dat de sounds keihard uit de speakers blazen! De bekende MC Apster zal als host een extra dimensie aan het Hardzone podium geven. Voor de inbreng van lokale helden zijn Josh & Lareau aanwezig.

Op het MASHED-UP-zone podium draait het, zoals de naam al zegt, om de AllStyles-muziek. Dit is een apart podium op het festival waar vele bezoekers kunnen los gaan op de dubstep, techno en sounds van bekende eclectic/house-DJ's, waaronder: Mick Monday, Mark LaRocca, Tommygoff(Fusion of Dance), Casper Grey (DeepFM), en Mister Fuzz. Ook hier ontbreken de talentvolle DJ's niet in de line-up en zullen Grand 'N en Imad-Jay (winnaar DJ Smirnoff Contest) hun draaikunsten vertonen.

Al met al wordt het 25 augustus dé perfecte dag om te luisteren naar de lekkerste beats van de beste DJ's, te relaxen in het gras, te genieten van de zon en de sfeer met het uitzicht op een fantastische show! DanceZone Festival 2012 belooft nu al een magisch festival te worden!

Organiseer je eigen busreis naar Dancezone Festival
Op Partybussen.nl organiseer je eenvoudig voor je vrienden of netwerk een busreis naar Dancezone Festival.
Early bird actie!

Zondag 1 april 2012 start om 13.00 de kaartverkoop. Wees er snel bij: de eerste 1000 earlybird tickets worden namelijk voor slechts €15,50 (ex.fee) verkocht worden! Daarna zal de ticketprijs €25,50 (ex.fee) zijn. Voorverkoop: www.dancezonefestival.nl en Ticketscript.nl, alle 108 Free records shop winkels in Nederland. Meer info: www.dancezonefestival.nl.

Luister hier een mixtape van East & Young


Come together and make a magical trip to the dancezone..

7 opmerkingen

 
Geck-o vs Phrantic (Zwitserland)

:respect:
Kan aan mij liggen, maar:
Order now your earlybird tickets??
Is dat niet heel krom Engels??:lol:
Verder wel een mooie flyer(y)
 
Uitspraak van tttooommm op vrijdag 30 maart 2012 om 00:03:
Order now your earlybird tickets??


commentaar had ik ook al gegeven onder het feest, kleine aanpassing en je bent er !
Uitspraak van tttooommm op vrijdag 30 maart 2012 om 00:03:
Order now your earlybird tickets


Haha, met een beetje zelfrespect publiceer je zoiets niet als ontwerper :lol:
Klein tekst foutje is geen ramp, Het kan allebei alleen deze variant klinkt niet lekker.
Het lijkt mij ook nog niet de officiële poster, er staan nog geen sponsoren onder, geen website etc.
Misschien heeft partyflock de goeie poster nog niet doorgevoerd.

WORDT WEL EEN GAAF FESTIVAL!
Lekker dichtbij huis! :)
Artiest {SHOWLIST artist 87296, 54228}
Prachtig nieuw festival in Ommen! Laten we gaan knallen!
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 160357, 6501}
Prachtig nieuw festival in Ommen! Laten we gaan knallen!

:lol: