Partyflock
 
­ Nederland

Uptempo events 2012
Just getting started

gepubliceerd door , op
Na de succesvolle editie van vorig jaar op Queensnight in The Spot in Bussum, komt Uptempo Events terug! Niet alleen in Bussum zullen ze gaan huishouden, ook Amersfoort en Hilversum zullen eraan moeten geloven dat dit een knaljaar belooft te worden en Uptempo Events hierdoor zal blijven groeien tot een organisatie bomvol edities met flinke namen!

Met een reeks aantal nieuwe concepten, elk met verschillende thema's met daarin een vette mix van alles waar harder styles/dance voor staan. Voor 2012 is de programmering tot aan de zomer al rond met genoeg bekende dj's! Check de agenda:

6 April: Freestyle Madnezz
Ze trappen af met een Freestyle Madnezz edition. De eigen The Evolutionizt zorgt met zijn samengestelde line-up dat de binnenstad van Amersfoort zou gaan trillen op haar grondvesten. Met een avondje beukende pompende hardstyle beats en met als afsluiter een potje stevige uptempo verzorgt door de mannen Para Italia & The Partystarter.

29 April: Raving Queensnight
Net als de succesvolle editie van vorig jaar komt Uptempo Events dit jaar met een Raving Queensnight editie, van beukende early hardstyle beats tot keiharde Uptempo knallers wordt het een gezellige avond waar alle harder styles aan bod zullen komen.Met dj's als Buzz Fuzz, Lunatic & Miss Hysteria, Scott Marten, Para Italia Wicked (Darkcontroller) and many more!

30 April: Pussy Bangers - The Queensday edition
Lang wachten op een volgende editie hoef je niet want de dag erna, als je de rommel op alle markten heb ontweken, staat er 's avonds een gezellige sexy avond op je te wachten. UTE kan met trots Pussy Bangers the first edtion presenteren. Deze eerste maal in oranje kleren! Of natuurlijk lekker gek, hot & sexy! Van lekkere (harde ruige) club, dirty dutch tot rauwe (early) hardstyle en tussen door wat (happy) hardcore! Vrouwen tot 00.00 gratis en na 00.00 mannen verplicht met vrouwelijk gezelschap.

12 Mei: Oldskool Maniacs
Uptempo Events pakt dit keer groots uit en zet Hilversum weer op (van) de kaart wat hardcore betreft.
Poppodium De Vorstin wordt voor deze avond omgetoverd tot ouderwets hardcore PaRadijs. Met namen als Paul Elstak, Buzz Fuzz Para Italia, Scott Marten, J-Roon & Kosmix and many many more wordt dit een ouderwets knallend avondje van toen naar nu!

2 Juni: Hardcore summer vibes
Wederom in The Spot met niemand minder dan: Lunatic & Miss Hysteria, Scott Marten, Para Italia and many more. Het begint dan wel om 01.00 maar dat mag de pret niet drukken ,want er is geen sluitingstijd meer in Bussum!

5 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 61829, 82990, 66584}
hoppa!
29 april ben ik er zeker bij hoor, in amsterdam is echt niks en haarlem ook niet, dus dan maar hierheen