Partyflock
 
­ Nederland

29 April Nopeisdope in Beachclub Vroeger
Queens on the Beach

gepubliceerd door , op
Nopeisdope
5 maart 2012
FeestNopeisdope · Queens on the Beach
Datumzondag 29 april 2012
WinactieNopeisdope actiegesloten
LocatieVroeger
Afgelopen zondag hebben duizenden mensen samen met Beachclub Vroeger en Nopeisdope het strandseizoen ingeluid tijdens een spetterend feest. In een uitverkocht huis draaiden Quintino, Ralvero, Irwan, Suyano, Billy the Kit, Bisbetic en alle andere artiesten het Bloemendaalse publiek naar een andere planeet. Op www.nopeisdope.com kun je nu alle foto's bekijken!

29 April is Nopeisdope weer terug in Beachclub Vroeger met hun 'Queens on the Beach' editie. Deze zondag kan niemand om dit feest heen en Nopeisdope zal Beachclub Vroeger omtoveren tot een oranje paradijs! Het is de dag voor Koninginnedag en iedereen is de volgende dag lekker vrij. Heel de zondag volop feesten op het strand en de volgende dag heerlijk genieten van onze nationale feestdag.

Nopeisdope presenteert tijdens deze dag een line-up die echt zijn weerga niet kent met als absoluut hoogtepunt Nicky Romero. Nicky en Nopeisdope kun je gerust in één adem noemen, jaren lang was Nicky één van de vaste waarden op de feesten van Nopeisdope. Nicky Romero is nu waar hij hoort, bij de wereldtop van de dj's! In zijn bijna onmogelijke schema heeft hij uiteraard wel een gaatje voor Nopeisdope en belooft 29 april alles uit de kast te gaan halen!

De volledige line-up is als volgt:

Area 1 nope
Nicky Romero
Shermanology
Lucien Foort
Firebeatz
Outsiders
Suyano
Delivio Reavon
Aaron Gill
Des Santos
Funky Ro
Funkstar
Host: MC Dart
Host: MC Bizzey

Area 2 dope
Goodgrip
Naffz
Issy
FS Green
Gijs Scheeringa
Eddie Richmond
Duane Franklin

Zoals je ziet zijn ook de giganten van Shermanology van de partij net als Lucien Foort en de heren van Firebeatz. Die laatste zijn samen met Skitzofrenix verantwoordelijk voor de net uitgebrachte Nopeisdope compilatie volume 12 die door vele al beschouwd wordt als de beste cd die er tot nu toe is uitgebracht dit jaar. Check de cd nu via itunes, Bol.com of Freerecordshop.

De voorverkoop is inmiddels gestart en tickets zijn te krijgen via www.nopeisdope.com en Freerecordshop

3 opmerkingen

Werkzaam bij WeMusic Company
Nu de binnenstad van Amsterdam een dooie boel schijnt te worden is dit wel een tof alternatief :yes: