Partyflock
 
­ Nederland

Volledige line up en tickets Obsession Outdoor Festival 2012

gepubliceerd door , op
De lente is aangebroken! De dagen worden weer langer, temperaturen aangenamer, de eerste vlindertjes fladderen alweer rond, terrasjesweer.. Kortom: laat dat festivalseizoen maar aanbreken want wie is er niet klaar voor?

Zaterdag 2 juni vindt de zevende editie van het Obsession Outdoor Festival 2012 plaats op het festivalterrein te Bovenkarspel. Het waanzinnige festivalterrein wordt dit jaar wederom uitgebreid met een extra area, waardoor het totaal nu op zes areas komt. Daarnaast is er op het terrein ook een lounge-area te vinden. Deze nieuwe area's bevinden zich beide in het meest unieke stukje van het festivalterrein; het gedeelte waar je je letterlijk tussen de bomen in het bos bevind. Dit jaar kent het festival een nieuw thema: 'Welcome to the Zoo'. Elk podium krijgt haar eigen dierenrijk wat je terug zal gaan vinden in het decor. Binnenkort kan je via de website van Obsession Outdoor je eigen T-Shirt bestellen van jouw favoriete podium/dierenrijk.

Bekijk hier de trailer van het Obsession Outdoor Festival 2012:


Na de spectaculaire line-up van vorig jaar is Rewind Events er ook dit jaar weer in geslaagd om geweldige artiesten naar Obsession Outdoor te halen. De eerste namen werden al mondjesmaand bekend gemaakt via de facebookpagina van Obsession Outdoor, maar bij deze de officiële en volledige lijst van podia en artiesten:

1. Mainstage (host: bolo.nl) 'Beestenboel'
Crookers
Shermanology
Lucien Foort
Don Diablo
Jordy Lishious (aka Jordy Dazz)
Jaz von D
Lina Ann
The Italian Discoboys
Aemilius
Boogshe

2. Hardstage (host: FloorFillerz) 'Bulls Eye'
Ran-D
Coone
Alpha²
Promo
Josh & Wesz
The Vinyl Pimp
Heavysider
J-B
Activator

3. Trancestage (host: High Contrast Recordings) 'Vlinder Vallei'
Marcel Woods
Rank 1
Allure
RAM
Fafaq
Artento Divini
Cliff Coenraad
Juventa

4. Techstage (host: Rebellion) 'Apenrots'
Gabriel Ananda
Marcus Meinhardt
Marco Resmann
Rauwkost
Lone Striker
Quentin van Honk
Hülsken & Heuvel (live)
Jan Driece
Locomotive

5. Housestage (host: Radical Rehouse) 'De Savanne'
Furrr & Hazendonk
Tim Hoeben
Hoge Toon
Bram Fidder
Pancake
Brand (live)
Gerrit & Smeerworst
Electric Twins

6. Dubstage (host: Une Baguette dans ma tête SVP!) 'Vogelrock'
Addergebroed
Het Projekt
Colours
Perca & Blegh
Greg D
Boy Rush

Bereikbaarheid
Het Obsession Outdoor Festival 2012 is zeer gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als de trein. Het festival ligt nagenoeg aan de weg N302 en heeft voldoende parkeerplaatsen die vlakbij het festivalterrein liggen. Parkeren is gratis! Met de trein rij je tot station Bovenkarspel-Flora en loop je in maximaal 10 minuten naar het festivalterrein.

Entree
Ook dit jaar zullen er weer twee entreepoorten zijn: een aparte ingang voor de online gekochte 'e-tickets' en de in de winkel gekochte 'normale tickets'. Zo kan de organisatie zorgen voor een snellere en betere doorstroom. Tussen 14:30 en 16:00 uur is het altijd bovengemiddeld druk bij de entree. Rewind Events adviseert daarom om iets eerder naar het festival te komen om een wachtrij te vermijden.

Kaartverkoop
Waar Obsession Outdoor vorig jaar nog net buiten de aangepaste BTW regeling voor evenementen kaartjes viel, moet de organisatie dit jaar de prijs wel helaas iets opschroeven. Ondanks dat blijft Obsession Outdoor één van de weinige festival die een dergelijk lage entreeprijs hanteert en toch zoveel een waanzinnige line-up kent, verdeeld over 6 podia.

De kaarten voor het Obsession Outdoor Festival 2012 kosten 35,00 euro (excl fee) in de voorverkoop. Vorig jaar was het festival van tevoren uitverkocht. Wees er dus op tijd bij met het kopen van je kaarten. Alleen dan heb je 100% zekerheid dat je de mooiste editie tot nu toe gaat beleven. Je kunt je kaartjes online kopen via Obsession Outdoor.nl of Ticketscript of via één van de vele voorverkoopadressen waaronder alle Free Records Shops in Nederland.

6 opmerkingen

Naiz, jordy lishious (dazz) er nog even bij.
laatste aanpassing
Weer goed bezig mannen! Dit jaar weer leuks genoeg :)
had gehoopt op een betere tech stage
Ga je mond spoelen joop!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 9727, 6675, 9726}
:D