Partyflock
 
­ Nederland

Transformatorhuis toneel van twee lange nachten techno

gepubliceerd door , op
Chateau Techno
28 februari 2012
De nacht doorfeesten krijgt een vernieuwde betekenis als jonge evenementenorganisatie Chateau Techno neer strijkt op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart op het Amsterdamse Westergasterrein. Zij doet dit met een hoogstaande techno line-up, met maar liefst vier headliners per avond. Twee achtereenvolgende nachten staan nationale en internationale techno-hoogvliegers als Secret Cinema, Eric Sneo Duitsland, Nihad Tule Zweden en live act Industrialyzer Portugal in het Transformatorhuis op uitnodiging van de snelgroeiende jonge feestorganisatie.

Chateau Techno is een voortrekker in de stroom jonge feestorganisaties die 'ouderwets' de nacht doorfeesten weer op de kaart zet. Door het organiseren van grote feesten in afwijkende locaties zoals het Transformatorhuis, partycentra en loodsen spreken zij een grote, jonge achterban aan die altijd op zoek is naar het spannende uitgaanservaringen, nu de paden naar meeste clubs platgetreden zijn. Door het late, of vroege, eindtijd om 7.00 uur 's ochtends zet Chateau Techno Amsterdam op de kaart als wereldstad waar doorgefeest kan worden. En dat twee nachten achter elkaar.

Op vrijdag staan onder andere Eric SneoDuitsland, Jon Gurd Verenigd Koninkrijk achter de draaitafels. Deze in de techno-scene bekende artiesten hebben al een tijdje niet gedraaid in Nederland, de verwachtingen zijn dan ook hoog. Nederlandse technoveteraan Secret Cinema is met geboekt wegens zijn talent om zalen uit te verkopen en het feest naar ongekende hoogte te trekken. ResidentsIciSans Merci en talent JurwinAbbo(live) warmen aan het begin van deze lange nacht de zaal op.

Zaterdag 31 maart wordt er wederom tot zeven uur 's ochtends geknald met een live set door IndustrialyzerPortugal en de uit Zweden afkomstige Nihad Tule en NimaKhak. Deze artiesten hebben hun eigen unieke sound en zijn speciaal vanuit Zweden ingevlogen om deze ten gehore te komen brengen. Resident Esther Dune trapt af en Invite sluit de dampende weekender af.

1 opmerking