Partyflock
 
­ Nederland

R&B in Rain te Amsterdam

gepubliceerd door , op
R&B
12 maart 2012
Na een uiterst gezellige februari editie is het zaterdag 31 maart weer tijd voor een nieuwe editie van R&B! Niet alleen de lekkerste muzieksoort, maar tegenwoordig ook het gezelligste feestje van Amsterdam. Zoals de naam al zegt zit het qua muziek wel goed en is het enige ingrediënt om de 31ste af te maken jouw aanwezigheid! Zorg dan dat je deze wederom spetterende editie van R&B in de Rain te Amsterdam niet gaat missen!

Rhythm & Blues, R&B, de muzieksoort die zich door de jaren heen heeft geëvolueerd tot een van de meest beluisterde muzieksoorten ter wereld. Het omschrijft tegenwoordig al veel meer dan het voorheen deed. R&B, hip hop, swingbeat, oldskool, black music valt allemaal binnen die afkorting. Ook zaterdag 31 maart zal de Rain jullie het beste van het beste uit deze scene ten gehore brengen. Je hoeft je niet af te vragen wat er komen gaat, duidelijkheid voor alles en R&B voor iedereen!

Special ladies month: Maart wordt een speciale ladies month, want dames kunnen voor 24.00 uur gratis naar binnen. Na 24:00 uur komen op een vvk ticket 2 dames naar binnen. Dus heren jullie weten wat dat betekent... De juiste muzieksoort is leuk, maar helaas niks waard zonder de juiste mannen achter de draaitafels om de juiste tracks op het juiste moment op te zetten. Deze tracks over te laten lopen, zo vloeiend als dat de zon op komt en weer onder gaat. En jawel deze heren kunnen dit allen als geen ander! De muzikale genieën van de avond zijn:
- Roy Benton / Mitchell Supreme
- Smash Parker & Aries / Pulse the Kid
- Gelly Angelo

Er wordt met een gastenlijst gewerkt tot 00.30 uur. De hosting wordt gedaan door Ryan (zorg dat je er dus meer dan top uitziet!). Heb je geen plek op de gastenlijst weten te bemachtigen, dan is de vvk € 10,- (excl. fee). Kaarten zijn verkrijgbaar op Friends Music.nl of bij de Free Record Shop. Tevens zullen er kaarten aan de deur worden verkocht. De gastvrouw verwelkomt je met een versnapering en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

For VIP reservations please call +31621271267 or email us at info@Soixante-Neuf.nl. (Limited Vip tables available).

For more info, photos and movies please check: Friends Music.nl.