Partyflock
 
­ Nederland

Pokke Herrie
14 April in Rodenburg Beesd

gepubliceerd door , op
Pokke Herrie
19 januari 2012
Zaterdag, 14 april 2012 is een datum die iedereen vrij moet houden in zijn agenda. Zet een cirkel om deze datum op je kalender want het is weer tijd voor een nieuwe editie van Pokke Herrie. Confusion Events zal wederom de Rodenburg in Beesd betreden en deze ombouwen tot een hardcore tempel. Een super line-up en snoeihard geluid maken deze avond compleet zodat jullie hem nooit meer zullen vergeten.

Line-up
Voor deze editie van Pokke Herrie zullen er 2 areas open gaan. De main zaal staat geheel in het teken van de mainstream. Nationale en internationale artiesten zullen jullie oren verwennen met de beste en hardste tracks van tegenwoordig. In area 2 wordt je mee terug in de tijd genomen voor de beste early klappers. Confusion Events heeft de beste early dj's van stal gehaald voor deze reis terug in de tijd. Check hieronder de complete line-up van Pokke Herrie.



Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar voor het bedrag van 22.50 euro (ex fee). Deze zijn online te bestellen via www.confusion-events.nl of je kunt ze kopen bij één van de 400 Primera vestigingen in heel Nederland. Kijk op www.primera.nl voor een vestiging bij jou in de buurt. Deze avond zal er ook deurverkoop zijn. De prijs van een kaartje aan de deur zal 30 euro bedragen.

Bereikbaarheid
Discotheek Rodenburg in Beesd ligt nabij het kruispunt van de A15 en de A2 en is dus prima te bereiken met de auto. Beesd ligt ongeveer 15 minuten onder Utrecht en nog geen 10 minuten vanaf Culemborg.

Tevens ligt de locatie op loopafstand (ongeveer 10 minuten lopen) van het treinstation in Beesd. Kijk voor meer informatie op www.ns.nl

Zet ook alvast de volgende evenementen in je agenda:

12 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 9727, 6675, 9726}
(Y)
Vette line up!

:kwijl: Early Hardcore stage :kwijl:

:honger:
laatste aanpassing
 
Pok pok pokkeherrie pok polk pokkeherrie !!!!!!!!!!!!!!!!
 
pok pok pok pok pok pok pok pok pok
 
The Sickest Squad
Partyraiser
:cheer:
Wat een pokke herrie :D
Komt er nog en pokke herrie in cherrymoon?
Uitspraak van The beat controller op vrijdag 9 maart 2012 om 16:26:
Uitspraak van GoodLifeGustaa* op vrijdag 9 maart 2012 om 16:00:Komt er nog en pokke herrie in cherrymoon?

Nee



Jammer..