Partyflock
 
­ Nederland

Hard 76 in de Mezz te Breda

gepubliceerd door , op
Hard 76
23 februari 2012
Zaterdag 27 april is het zo ver, een nieuw concept zal Breda aan gaan doen: Hard 76. Het debuutfeest van Koflex Event Support! Omdat er in Breda niet veel aandacht wordt besteed aan de hardere stijlen is het een geschikt moment om hier verandering in te brengen.

Dit gaat de organisatie doen met een meer dan knallende line-up! Verdeeld over twee area's zullen verschillende stijlen uit de dancescene ten gehore gebracht gaan worden! Met maar liefst veertien dj's, waaronder de toppers Bass-D, Nosferatu en G-Town Madness (live) beloofd het gegarandeerd een succes te worden! In Area 2 zal er iets rustiger gedraaid worden dan in de hoofdzaal. Er is dus voldoende aanbod van house tot hardstyle, van early tot hardcore! Kortom voor ieder wat wils! Speciale host voor deze bonkende stampavond en -nacht is niemand minder dan MC Ruffian!

Met de MEZZ heeft de organisatie ook een mooie locatie in huis gehaald. En met de goede geluidsset die daar aanwezig is kan niet gegarandeerd worden dat het kopere schild los komt van de rest van het pand!

Het feest begint om 21:00 uur en zal duren tot 04:00, kortom maar liefst 7 uur om te stampen! Kortom koop snel je kaarten, vertel het je vrienden en zorg dat jullie deze avond niet zullen missen!

Complete Line-Up
Area 1:
Bass-D
Chaos
D-Generation
Duratek
Genius
Nosferatu
Wakiyan
G-Town Madness (live)!
Hosted by: Ruffian

Area 2:
Horus
Julemac
Rob-Art
Wakiyan
Sean Heijnen
Haides

Kaartverkoop
Kaarten zijn online verkrijgen op de website van Mezz en kosten € 15,- . Tevens zijn er bij voldoende beschikbaarheid ook nog kaarten te verkrijgen aan de deur. De kaarten zullen dan € 17,50 kosten.

Garderobe
Op het feest zal een bewaakte garderobe aanwezig zijn waar tegen een kleine bijdrage jassen kunnen worden opgehangen. Er zijn geen afsluitbare lockers aanwezig.

Consumpties
Munten van de MEZZ zijn geldig op deze avond. Deze zijn op de avond zelf ook te verkrijgen aan een speciale balie en bij de muntenautomaten.

Legitimatie
De minimumleeftijd voor Hard 76 is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Het is daarom verstandig een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat je niet het risico loopt om geweigerd te worden.

11 opmerkingen

* Omdat er in Breda niet veel aandacht wordt besteed aan de hardere stijlen is het een geschikt moment om hier verandering in te brengen.

:respect:
Vorig jaar heart4hard en nu deze!
Geweldig! Mezz (Y)
Netjes! (y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4147, 2552}
Thanx voor de reacties tot zo ver! Het word een avondje knallen!!
 
Ziet er goed uit tot zover, ik ben benieuwd :-)
 
Breda op de kaart(Y)
Werkzaam bij La Bomba
Artiest RVE
Uitspraak van inactief op donderdag 1 maart 2012 om 19:13:
Breda van de kaart
(y)
Artiest {SHOWLIST artist 12785, 66066}
Goeie zaak!

Ik ben erbij
Deze ouwe is er ook bij :-P
Het aftellen is begonnen!