Partyflock

No Bass No Glory haalt The Darkraver naar Club 22.24

No Bass No Glory haalt The Darkraver naar Club 22.24

anoniem gepubliceerd op
Op vrijdag 2 maart draait DJ The Darkraver in 22.24 tijdens No Bass No Glory. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen: de hardcore legende zal een 2 uur durende set neerzetten tijdens dit ouderwets gezellige hardcorefeest. Extreem goed geluid! Naast Darkraver zullen DJ's Radiate, Benoni, C-Kaos, Intruder en Project4life achter de draaitafels kruipen om hun skills te tonen, oude tijden herleven. Speciaal voor deze avond zet No Bass No Glory in samenwerking met Sound Solutions een geluidsmuur neer, onder het motto: 'Die Bass moet je niet horen, die moet je voelen!' Aan de deur worden vanzelfsprekend gratis oordopjes verstrekt.

The good old days
NBNG staat volledig in het teken van oldschool, early rave, early hardcore en hardcore. Dit betekend dat de 'echte hardcore liefhebber' volledig aan zijn trekken zal komen. Om dit gevoel nog meer kracht bij te zetten heeft NBNG 'the oldschoolking' uitgenodigd om het NBNG team te versterken. Na een viertal succesvolle eerdere edities, is de organisatie dan ook bijzonder trots dat ze early hardcore-icoon Darkraver heeft kunnen programmeren. The Darkraver is één van de meest mystieke, meest legendarische en meest onderhoudende artiest in de huidige hardcore scène. Een rasartiest die zichzelf vooral niet al te serieus neemt en één overduidelijke missie heeft: om elk optreden zo te brengen dat het voor het aanwezige publiek een onvergetelijke ervaring wordt. Er is geen club, DJ booth, locatie, evenementenhal of grasveld waar hij niet zijn favoriete smaken early house, oldschool, early rave en hardcore over het publiek losliet. En, voortaan staat ook 22.24, Doetinchem op die lijst.

No Bass No Glory Part 5 staat tevens voor 5 verbeterpunten:
- Nieuwe huisstijl & website
De oude huisstijl en het logo waren ruim twee jaar oud, tijd voor vernieuwing. Mede dankzij de nieuwe ontwerper mag het resultaat er zijn. Tevens is de nieuwe website van NBNG online.

- Special act Darkraver (2 uur set)
Een mooie club, leuke en gezellige mensen, goed geluid en vette hardcore beats. Toch ontbrak er nog wat aan No Bass No Glory. NBNG komt met The Darkraver als special act en spacy decoratie om het geheel helemaal af te maken. Tijdens deze avond zullen er film & foto opname worden gemaakt.

- Munten en plastic bekers
Naar aanleiding van reacties van bezoekers over teveel wisselgeld en glas op de dansvloer zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd. Er zal tijdens het evenement uitsluitend met munten en plastic bekers worden gewerkt.

- NBNG bewijst gezelligheid & kwaliteit
Het zal jullie niet zijn ontgaan, Radiate staat wederom in de line-up van NBNG. Na de afgelopen editie gaf hij aan graag nogmaals zijn plaatjes & schijfjes te komen leggen tijdens NBNG part 5. Geciteerd: 'het was super geregeld, hebben ons erg vermaakt, als je nog een plekkie heb kom ik graag ff langs man!' Hiermee bewijst NBNG zichzelf overduidelijk als kwaliteitsfeest en 'het gezellige hardcorefeest van de Achterhoek'.

- Win kaarten voor NBNG part 5
Win kaarten voor NBNG part 5! Check voor meer informatie het evenement No Bass No Glory part 5 op Partyflock of ga naar Facebook.­com.

Programmering
Radiate
Darkraver (2 uur set)
Benoni
C-Kaos
Intruder
Project4life

Latere openingstijd
Iedereen is welkom vanaf 23:00 uur. De minimumleeftijd is 18 jaar.

4 opmerkingen

Ja ik heb ook zo veel zin in een goed feestje!!