Partyflock
 
­ Nederland
Element Adrenaline Tracks is niet algemeen zichtbaar!

Hardcore is terug in Huizen met Endymion

gepubliceerd door , op
Heart for Hardcore
21 februari 2012
FeestHeart for Hardcore · presents Endymion
Datumzaterdag 3 maart 2012
LocatieOscars
Op zaterdag 3 maart keert 'hardcore' eindelijk weer terug in Huizen. Na de Warm-Up editie is het nu tijd voor de allereerste editie van het gloednieuwe concept: 'Heart for Hardcore'. Heart for Hard presenteert dit evenement in samenwerking met 'Club Oscars', het voormalige: 'Club S7ven'. In deze eerste editie heeft Heart for Hardcore niemand minder dan de mannen van Endymion uitgenodigd om de boel op stelten te zetten. Endymion heeft eigenlijk geen verdere introductie nodig, want met het nieuwe album 'Three', optredens over de hele wereld en een fanbase waar je U tegen mag zeggen, heeft dit trio zich wel bewezen in de hardcore scene.

Uiteraard is er ook ruimte in de line up om nieuwe talenten en resident DJ's de kans te geven om zich te laten horen op deze editie van 'Heart for Hardcore'. Een van die talenten is Synthax. Deze DJ/Producer staat gelabeld bij Neophyte's Records's sublabel voor talenten: 'Adrenaline Tracks', en heeft zijn eerste plaat samen met Prankster al uitgebracht in 2011 genaamd: 'A New Future'. Ook als DJ is hij nu druk bezig om zich verder te ontwikkelen, dus genoeg reden om Synthax op 'Heart for Hardcore' te laten knallen. Heart for Hard & Fear FM residents als: Krauser, Kings, Sci-Fi & Sapphire, zullen garant staan voor een complete avond chaos. Wellicht ken je een paar van deze talenten al van vorige H4H evenementen, of de Heart for Hardcore podcasts, die wekelijks worden uitgezonden op Fear.FM. Om je even een indruk te geven heeft de organisatie een podcast mix beschikbaar gesteld zodat je even de sfeer kan proeven:

Sci-Fi met Heart for Hardcore Episode 3


De entree voor deze avond bedraagt slechts € 5,- en voor de vrouwen is de entree zelfs gratis! Al deze artiesten samen met een dikke locatie in het midden van het land, kan niks anders worden dan een groot knalfeest!

11 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 65393, 49941}
Yeaaaaa :respect:
Bohhhhhhhh in Huizen zal mij benieuwen wat voor volk daar weer op afkomt :lol:
In deze eerste editie heeft Heart for Hardcore niemand minder dan de mannen van Endymion uitgenodigd om de boel omver te blazen.
:facepalm:
laatste aanpassing
Mixje van Sci-Fi deed het lekker op fearfm! :D
Dit wordt knallen! Zeker de moeite waard om te komen :D
Gaat helemaal goed komen ;)
word echt vet! :) (Y)
Hier zijn we wel weer bij
:honger:
Altijd leuk om dit soort berichten te lezen ;)

Hoop dat een succes wordt (y)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 43071, 56179}
Een van die talenten is Synthax. Deze DJ/Producer staat gelabeld bij Neophyte's Records's sublabel voor talenten: 'Adrenaline Tracks', en heeft zijn eerste plaat samen met Synthax al uitgebracht in 2011 genaamd
Artiest {SHOWLIST artist 36523, 34883}
Gas op die lolly!! ;)