Partyflock
 
­ Nederland

Let's Salsa in de Odeon

gepubliceerd door , op
Salsa Deluxe
20 februari 2012
De dagen met natte sneeuw op de grond, IJssel en gladheid lijken te zijn geteld en de 1 Year Anniversary van de prestigieuze Salsa Deluxe staat weer voor de deur. Wel drie zalen gevuld met Bachate, Salsa en Swingbeats/R&B/Disco classics en heel veel vreugde vormen voor u als danser het paleis op 3 maart 2012.

Na een jaar succesvol 10 edities van Salsa Deluxe opgezet te hebben en na vele vraag naar de volgende editie, is het een goede reden voor Salsa Deluxe om deze keer de 1 Year Anniversary in Odeon te laten plaatsvinden op zaterdag 3 maart. Het beloofd zoals vanouds weer heel zwoel en zomers te worden in deze meest sfeervolle en stijlvolle uitgaanslocatie in hartje Amsterdam. Op 3 maart zal Salsa Deluxe Odeon weer helemaal transformeren tot een waar tropisch danspaleis. Of het nu in de Salsa zaal boven, de Bachata Room beneden of de Swingbeat Area is, iedereen komt helemaal aan zijn trekken in een perfectie ambiance: classy, gezellig, chic en met heel veel ruimte om te dansen.

So put on your dancing heels and shoes! Want in de grote Salsa Area zorgen de populaire top Salsa DJ's Ryad & Latin Master ervoor dat je bij hun opzwepende tunes zeker niet aan de kant zal blijven staan. De temperaturen zullen in deze prachtige monumentale danszaal gegarandeerd stijgen tot in de late uurtjes. De Salsa Workshop by Patrick Mussendijk zal tevens in deze zaal plaatsvinden.

DJ's Saber en DJ Dash zullen in de trendy Deluxe Lounge de feestgangers laten swingen op hun zwoele mix van groovy Discodance classics, R&B en Swingbeat.

En natuurlijk niet te vergeten de razend populaire Bachata Room met niemand minder dan DJ EL Che. Als geen ander zal hij in deze sfeervolle area de vonken er weer af laten spatten en laat zien waarom hij de #1 Bachata DJ van Nederland is.

Op de avond is het ook mogelijk om tijdens de Salsa Workshop van 22:00 – 23:00 uur je danspasjes aan te scherpen, in the mood te komen en andere Salsa beoefenaars te leren kennen. Natuurlijk is het dansschool Extremos die jou de fijne kneepjes zal bijbrengen en zeker weten dat je daarna niet meer weg te slaan bent van de dansvloer.

Zoals altijd is ook een professionele fotograaf aanwezig om tijdens Salsa Deluxe de mooiste foto's te maken. Ben je nieuwsgierig hoe jij erop staat, ga dan naar The Dance Office.com waar alle foto's van alle edities van Salsa Deluxe terug te vinden zijn.

Let op!
Dresscode: Dress to dance!

Line-up DJ's
Salsa Area
Ryad & Latin Master

Deluxe Area
Saber en Dash

Bachata Room
DJ El Che

Salsa Workshop
By Extremos: 22:00 – 23:00 uur

Tickets kosten € 10,00 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via The Dance Office.com, Extremos.nl of bij alle Free Record Shops. Kaarten zullen ook aan de deur verkocht worden.