Partyflock
 
­ Nederland

Programmering technofestival 909 bekend

gepubliceerd door , op
909
15 februari 2012
De tweede editie van het intieme technofestival '909' vindt plaats op zaterdag 16 juni 2012. Het decor voor dit festival wordt wederom gevormd door de mooie Kleine Speelweide aan het water in het Amsterdamse Bos. Net als de eerste editie van het festival in 2011 wordt het een klein en intiem festival voor maximaal 5.000 bezoekers met een gevarieerde line-up.

Het festival is opgebouwd rondom één stage helemaal gefocust op techno en de programmering is inmiddels bekend. In de line-up van 909 staan Carl Craig, Derrick May, Josh Wink, Gregor Tresher, Funk D'Void, Remy, Sandrien en als klap op de vuurpeil Dusty Kid Live.Het decor voor het festival wordt wederom gevormd door de Kleine Speelweide in het Amsterdamse Bos, een mooi groen veld met uitzicht over een grote kanovijver en omgeven door bomen. Het festival is ruim van opzet, dus naast een grote openlucht dansvloer biedt het terrein ook genoeg ruimte om te relaxen aan de waterkant of lekker te liggen in het gras. Een ideale plek voor een knallende festivaldag dus!

909 dankt haar naam aan de Japanse drumcomputer van Roland, de TR-909. Een apparaat waar muzikanten in eerste instantie geen raad mee wisten, maar later werd opgepikt door de eerste technoproducers. Zij wisten er het kenmerkende technogeluid uit te trekken dat vele dansvloeren over heel de wereld zou veroveren. Speciaal voor de website van 909 is een heuse digitale replica van de 909 gebouwd (www.R909.nl). Hier kun je op eenvoudige wijze een geheel eigen technoritme creëren en vervolgens ook gemakkelijk delen met je vrienden via Facebook. De early bird tickets (19,09 euro) zijn inmiddels bijna uitverkocht. Als deze tickets uitverkocht zijn, gaan de reguliere tickets in de verkoop voor 29,09 euro. Tickets zijn beschikbaar via www.r909.nl en Primera verkooppunten.

3 opmerkingen

Meer dan prima voor die prijs (y) Gaat 'm misschien wel worden.
heel strak, lekker zoals de ouwe tijden; 1 podium gewoon een aantal goeie namen en een leuke doch betaalbare entree