Partyflock
 
­ Nederland

Een extra rauwe editie van Hardnoize The Dark Side

gepubliceerd door , op
Hardnoize
7 februari 2012
Regelmatig laten bekende artiesten van zich horen tijdens Hardnoize en deze keer is dj Titan te gast. Al op 11 jarige leeftijd werd George Pinas oftewel Titan besmet met het harddance virus. Een klasgenoot verzamelde de legendarische Thunderdome cd's en live registraties en de kleine Titan droomde al snel van een dj-carriere. Na het behalen van de tweede plaats tijdens Q-Factor, een dj-wedstrijd die Q-dance organiseerde, ging het snel met Titan. Hij draaide op grote feesten als Q-Base en drie keer op het legendarische Defqon1 Festival.

Titan
Tegenwoordig is Titan ook erg druk in de studio en na het verzenden van enkele demo's sloot hij zich aan bij Fusion Records in 2009. Zijn eerste release, Nightmare / Strength & Fury, wordt veel gedraaid en er zal nog meer sterk materiaal verschijnen van de hand van dit nieuwe supertalent. Ook als persoon is Titan een opmerkelijke verschijning: een twee meter lange, donker getinte dj is niet alledaags in het hardstyle circuit.

The Magic Show
Sinds een paar maanden heeft Hardnoize telkens dj's te gast van hardstyle radio show 'The Magic Show' op Q-dance radio. Deze keer staan dj's Juized en The Geminizers achter de knoppen. Als je over energie praat, sterke mixvaardigheden, zware hardstyle en totale waanzin, dan heb je het over The Geminizers. Mark Thoonen en Joost van der Velden vormen samen dit duo sinds 2006. Met hun enthousiaste uitstraling maken ze indruk op iedereen die hen heeft zien draaien. The Geminizers behoren beslist tot de beste entertainers die de hardstyle scène te bieden heeft en bovendien komt er ook veel sterk eigen materiaal uit die zich kenmerken door een behoorlijk rauwe stijl. In 2011 introduceert The Magic Show dj Juized in de harddance scène. Een combinatie van een verfrissende eigen stijl en een ongelooflijk talent is de beste manier om deze rijzende ster te omschrijven. Binnen enkele maanden na zijn introductie zijn z'n tracks gedraaid op evenementen zoals Defqon, Dance Valley, Decibel en The Qontinent. Meer over The Magic Show op The Magic Show.nl.

Behalve de bekende gezichten van resident dj's Jor-D en Thosba deze keer ook een heel nieuw gezicht in de line-up: dj No Regretz uit Mijdrecht doet een van zijn eerste optredens en is bezig met het zelf organiseren van hardstyle feesten in zijn woonplaats. Onder de naam 'Nightlife' is de eerste editie in de Fabriek op zaterdag 3 maart.

Alle dj's staan garant voor een rauwe editie van Hardnoize, vandaar de ondertitel. Ook de aankleding zal niet geheel standaard zijn, maar heeft een donker randje.

Kaartverkoop en overige info
Er is geen voorverkoop, maar net als de vorige keer worden door de dj's kaarten verspreid waarmee je korting op de entree kunt krijgen. Met kaart is de entree € 7,00, zonder kaart € 9,00. N201 is open om 22:00 uur en de minimumleeftijd is 16 jaar, legitimatie verplicht.

3 opmerkingen

Artiest Rosko
Keihard beuken!!!
weet er iemand of dit echt iets is?
Werkzaam bij N201
Artiest {SHOWLIST artist 86350, 54354}
Uitspraak van marleen84 op woensdag 22 februari 2012 om 16:49:
weet er iemand of dit echt iets is?


Dat licht nou eenmaal aan jezelf:)

1 ding weet ik van alle vorige 8 editie's dat het echt altijd Super gezellig was:)

Dus tot Zaterdag?